Meghan Markle és Harry testbeszéde éles kontrasztban volt egymással tegnapi megjelenésükön

Meghan Markle és Harry testbeszéde éles kontrasztban volt egymással tegnapi megjelenésükön
Forrás: Chris Jackson/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy Harry sokkal jobban izgult Nagy-Britanniába való visszatérésük miatt!

Harryék visszatértek Angliába, június óta először, hogy a One Young World csúcstalálkozón tiszteletüket tegyék. Meghan Markle ráadásul felkérést kapott arra, hogy beszédet tartson az eseményen, így végképp nem akarták kihagyni a rendezvényt, ám mint kiderült, Vilmosékkal egyáltalán nem terveznek összefutni az itt töltött idő alatt. Annak ellenére sem, hogy nagyon közel laknak most egymáshoz.

Meghan Markle az eseményre egy tűzpiros szettet választott, a monokróm összeállítás pedig jól kihangsúlyozta magabiztosságát is. A testbeszéd-elemzők rögtön meg is vizsgálták közelebbről a pár viselkedését, és egyetértettek abban, hogy Meghan esetében szorongásnak, aggodalomnak nyoma sem volt. Határozottan viselkedett és boldognak tűnt, férjére pedig többször is lepillantott a színpadról, mosolyogva, szerelmes tekintettel.

Kép
forrás: Getty Images

Ehhez képest Harry mozdulatai éles kontrasztban álltak Meghanéval. Judi James szakértő szerint a herceg kifejezetten idegesnek tűnt, igazgatta a ruháját, az ékszereit, izgett-mozgott a megjelenés előtt. Úgy vélik, ő sokkal jobban szorongott az országba való visszatérés miatt, láthatóan kevésbé érezte jól magát.

Kép
forrás: Getty Images

Viszont amikor kettesben voltak, Harry is felszabadultabbnak tűnt:

Meghan Markle-t egyébként sok negatív kritika érte beszéde miatt. Többen is úgy vélték, hogy túlságosan is saját magáról beszélt (54-szer hivatkozott önmagára) a hét perc alatt, miközben egyébként a nemi egyenlőség volt a téma.

És azt láttad már, hol élnek most?

Galéria / 5 kép

Ebben a házban él most Harry és Meghan

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.