Meghan Markle és Harry testbeszéde éles kontrasztban volt egymással tegnapi megjelenésükön

Meghan Markle és Harry testbeszéde éles kontrasztban volt egymással tegnapi megjelenésükön
Forrás: Chris Jackson/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy Harry sokkal jobban izgult Nagy-Britanniába való visszatérésük miatt!

Harryék visszatértek Angliába, június óta először, hogy a One Young World csúcstalálkozón tiszteletüket tegyék. Meghan Markle ráadásul felkérést kapott arra, hogy beszédet tartson az eseményen, így végképp nem akarták kihagyni a rendezvényt, ám mint kiderült, Vilmosékkal egyáltalán nem terveznek összefutni az itt töltött idő alatt. Annak ellenére sem, hogy nagyon közel laknak most egymáshoz.

Meghan Markle az eseményre egy tűzpiros szettet választott, a monokróm összeállítás pedig jól kihangsúlyozta magabiztosságát is. A testbeszéd-elemzők rögtön meg is vizsgálták közelebbről a pár viselkedését, és egyetértettek abban, hogy Meghan esetében szorongásnak, aggodalomnak nyoma sem volt. Határozottan viselkedett és boldognak tűnt, férjére pedig többször is lepillantott a színpadról, mosolyogva, szerelmes tekintettel.

Kép
forrás: Getty Images

Ehhez képest Harry mozdulatai éles kontrasztban álltak Meghanéval. Judi James szakértő szerint a herceg kifejezetten idegesnek tűnt, igazgatta a ruháját, az ékszereit, izgett-mozgott a megjelenés előtt. Úgy vélik, ő sokkal jobban szorongott az országba való visszatérés miatt, láthatóan kevésbé érezte jól magát.

Kép
forrás: Getty Images

Viszont amikor kettesben voltak, Harry is felszabadultabbnak tűnt:

Meghan Markle-t egyébként sok negatív kritika érte beszéde miatt. Többen is úgy vélték, hogy túlságosan is saját magáról beszélt (54-szer hivatkozott önmagára) a hét perc alatt, miközben egyébként a nemi egyenlőség volt a téma.

És azt láttad már, hol élnek most?

Galéria / 5 kép

Ebben a házban él most Harry és Meghan

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!