Meghan Markle és Harry is megjelentek a királynő ünnepélyén: mutatjuk a fotókat!

Meghan Markle és Harry is megjelentek a királynő ünnepélyén: mutatjuk a fotókat!
Forrás: Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation
Facebook
Twitter
Pinterest

Az erkélyre ugyan nem álltak ki, de bentről végignézték az ünnepélyt!

Hosszú évek teltek el azóta, hogy Harry és Meghan Markle utoljára vettek részt a királyi család tagjaiként hivatalos eseményen. 2020 elején tértek vissza egy többhetes amerikai utazásból, majd rövid megjelenéseik után bejelentették visszavonulásukat. Azóta Meghan mindössze egyszer járt az Egyesült Királyságban, most viszont másodjára, ezúttal gyermekei társaságában tért vissza.

Az ok Erzsébet királynő platina jubileuma, aminek kapcsán hatalmas ünneplésre kerül sor. Ennek egyik első fázisa a Trooping the Colour elnevezésű esemény, azaz magyarul zászlós díszszemle, amelyen maga Harry és Meghan Markle is részt vesznek!

Miután Meghanék magánrepülője megérkezett, a királynő biztonságiakat és autókat küldött értük, és a hírek szerint már nagyon várta, hogy találkozhasson a gyerekekkel.

A zászlós díszszemlén egyébként először érkezett lovaskocsin Katalin és Vilmos három gyermeke együtt, ennek csodálatos pillanatait ebben a cikkben olvashatod:

És ahogy azt sejteni lehetett, Meghan Markle és Harry is részt vett az eseményen, ám ezúttal kifejezetten kerülték a reflektorfényt. De lesifotósok még így is megörökítették Meghant Savannah Phillips és Mia Tindall társaságában.

Íme egy cuki pillanat: Meghan játékosan csendre intette a gyerekeket.

Eduárd kenti herceggel is váltottak pár szót. Hogy milyen volt a hangulat köztük és Katalinék között, valamint hogy Archie és Lilibeth is elkísérte-e őket az eseményre, nem tudni, de a rajongók kíváncsian várják, vajon az elkövetkező napokban láthatjuk-e az egész családot együtt!

Ezt is olvasd el!

Galéria / 10 kép

A brit királyi család kedvenc üdülőhelyei

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.