Tudtad? Meghan Markle és Harry kis híján ezt a keresztnevet adták fiúknak

Tudtad? Meghan Markle és Harry kis híján ezt a keresztnevet adták fiúknak
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Kevesen tudják, hogy Meghan Markle és Harry herceg két nevet is esélyesnek tartott.

Ma már nehéz lenne elképzelni, hogy Meghan Markle és Harry más nevet adtak volna fiúknak, azonban nemrég kiderült, hogy a kis Archie 2019-es születése előtt a boldog szülők egy másik keresztnevet is esélynek tartottak.

Meghan Markle és férje is részt vettek április elején, a 2014-ben Harry herceg által életre keltett Invictus Games megnyitó ünnepségén Hágában, a sportrendezvény mellett pedig természetesen máshová is ellátogattak. A sussexi hercegné többek közt egy gyerekeknek rendezett eseményre volt hivatalos, ahol meseolvasás közben egy apró titkot is elárult a jelenlévők anyáknak, miszerint Harryvel jó ideig gondolkodtak azon, hogy az Archie vagy a Harrison nevet adják születendő kisfiúknak.

A hercegi pár végül nagyon jól megoldotta a helyzetet és az 2019. május 6-án született első közös gyermeküknek, végül az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet adták, így nem kellett lemondaniuk egyik szívükhöz közel álló névről sem.

Kép
forrás: Getty Images

Meghan és Harry később jótékonysági nonprofit szervezetüket Archewellnek nevezték el fiuk után. Az Archie név egyébként német eredetű, jelentése vakmerő, bátor. A Harrison pedig Meghan édes gesztusa férje felé, ami nem más jelent, mint mint Harry’s son, azaz Harry fia.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 dolog, amire Meghannak sikerült rávennie Harry herceget

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!