Egy II. Erzsébet királynőhöz közel álló személy meglepő dolgokat mesélt Meghan Markle és Harry herceg viselkedéséről

Egy II. Erzsébet királynőhöz közel álló személy meglepő dolgokat mesélt Meghan Markle és Harry herceg viselkedéséről
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Meghan Markle és Harry herceg miatt állítólag már egy válságtanácskozást is összehívott a brit királyi család.

Januárban lesz 3 éve annak, hogy Meghan Markle és Harry herceg maguk mögött hagyták az Egyesült Királyságot, hogy egy másik kontinensen kezdjenek új életet távol a palota által diktált szabályoktól. Ám azt bizony senki sem gondolta volna, hogy a suxessi hercegi pár ilyen aktív kampányba vágja a fejszéjét, és egy szép nap mindent megtesz azért, hogy úgymond romokba döntse mindazon elképzeléseket, melyeket a világ gondol a brit királyi családról.

December 8-án kerül fel a Netflix kínálatába a Harry & Meghan című hatrészes dokumentumfilm-sorozat első fele, amit december 15-én a többi három epizód követ majd. Ahogy arra számítani lehetett, már most hatalmas a felhajtás széria körül, és sokan úgy gondolják, hogy Meghan Markle és Harry herceg bosszúhadjárata nemcsak meggyengítheti a monarchia intézményét, de tovább mélyíti a köztük és Vilmos herceg között lévő szakadékot is.

II. Erzsébet királynő egykori lelkésze szerint az uralkodócsaládnak bizony van mitől félnie!

Attól tartok, hogy van miért aggódniuk. Meghan és Harry egyfajta egzisztenciális polgárháborút indított ellenük, és kétségtelen, hogy ez súlyos károkat okozhat a királyi családban. Részben azért, mert vannak akik hasonlóan gondolkodnak, mint ők, és a társadalom két részre oszlik, konzervatívokra és haladó szellemiségűekre. Előbbiek gondolkodás nélkül támogatják őket, míg a konzervatív fele pedig, ha nevezhetem így, nem tud védekezni ellenük. Sokkal jobb lenne, ha ez a polgárháború nem történne meg, de megtörténik, és mindenfelé károkat fog okozni

- mondta.

Célozva ezzel arra, hogy az Egyesült Királyságban egyre többen gondolják úgy, hogy a monarchia intézménye elavult és szeretnének végre megszabadulni tőle, így minden bizonnyal a dokumentumfilm után ismét felerősödik majd a brit királyi család ellenzőinek a hangja. Bennfentesek szerint III. Károly király és Vilmos herceg már egy válságtanácskozást is tartottak a témában, hogy felkészülhessenek a sorozatban elhangzó vádakra, és ha úgy hozza a szükség, a nyilvánosság előtt is reagálni fognak majd az állításokra. Meghan és Harry pedig nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen az Oprah interjú után is számos olyan részlet látott napvilágot, ami egyértelműen bizonyította azt, hogy valótlan dolgokat meséltek és többen most is inkább úgy gondolják, hogy nem az őszinteség, csak a pénz vezérli őket, pedig végre ideje lenne letenni már a régóta cipelt lelki terheket, és élni azt a szabadon választott életet, ami mellett egykor olyan határozottan tették le a voksukat.

Mi pedig most a csütörtökön debütáló széria két előzetesével búcsúznánk!


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Ezeket a királyi szabályokat szegte meg Meghan Markle

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.