Ennek a dolognak köszönheti Meghan Markle a gyönyörű alakját

Ennek a dolognak köszönheti Meghan Markle a gyönyörű alakját
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Különleges szenvedélynek hódol, ami segít neki testileg és szellemileg is topon maradni.

Meghan Markle mindig is odafigyelt arra, hogy egészségesen éljen, ami azt jelenti, hogy nem csak fizikailag, de mentálisan is igyekszik mindig a topon lenni. Édesanyja, Doria Ragland jógatanár volt korábban, így Meghanra is átragadt ennek a mozgásformának a szeretete, de Harry felesége nemcsak jógával tartja magát formában annak ellenére, hogy felröppent a pletyka, miszerint a Frogmore Cottage-be egy egész stúdiót berendezett, hogy hódoljon a szenvedélyének.

Nemrég kiderült, hogy nem ez a kedvenc sportja, de valami nagyon hasonlóért rajong. Egy korábbi interjúban kifejtette, hogy az olyan mozgásformákat szereti, ami a belső szépségre koncentrál, a légzésre, meditációra és nemcsak a testet, de a szívet is bele kell adni.

Míg Londonban élt, gyakran látogatta meg a Heartcore fitness stúdiót, ami ötvözi a dinamikus mozgásformát a különböző légző gyakorlatokkal és a spiritualitást is szem előtt tartja. Nemcsak a testet, a szellemet is tréningezi, ráadásul a testtartásra is jó hatással van, illetve csökkenti a hátfájását azoknak, akik számítógép előtt töltik az idejük nagy részét.

Meghan természetesen az étkezésére is odafigyel, de a rendszeres mozgásról sem mondana le semmiképp.

És ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Meghan Markle lekoppintotta Diana hercegné stílusát

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.

Kép
Életmód

Elveszettnek érzed magad a munkahelyeden? Próbáld ki az Anti-Goals trendet, ami igazi változást hozhat a karrieredben

Ha összeállítod, mik az úgynevezett „anti-céljaid” a munkádban, sokkal lelkesebbé és motiváltabbá válhatsz.

Kép
Sztárok

Zsák a foltját! Sztárcsemeték, akik szintúgy egy híresség gyerekébe szerettek bele

A hírességek világát néha sokkal több romantikus szál köti össze, mint ahogy azt először gondolnánk!