Micsoda fordulat! Meghan Markle féltestvére ezért perelte be Harry herceget

Micsoda fordulat! Meghan Markle féltestvére ezért perelte be Harry herceget
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Azért kíváncsiak lennénk, hogy Meghan Markle mégis mit szól mindehhez!

Már nem egy botrányt kavart Meghan Markle és Harry tavaly márciusi Oprah Winfreyvel készült interjúja. A sussexi hercegi pár ugyanis olyan kemény és erős szavakkal illette a királyi családot, melynek valóságtartalmában a mai napig sokan kételkednek, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a palota haragját sikerült kivívniuk.

Meghan Markle féltestvérét, Samantha Marklet sikerült ugyanis annyira feldühíteniük kijelentéseikkel, hogy jogi útra viszi a dolgot. Elmondása szerint húga és Harry több ponton is hazudtak az interjú során.

Egykeként nőttem fel és ezt mindenki számára világos volt, aki körülöttem élt. Azt kívántam, bárcsak lennének testvéreim. Imádtam volna

- mesélte Meghan az interjúban.

Meghan az interjú során bár kitért féltestvérére is, ám szavai nem épp a legszebb viszonyként írta körül kapcsolatukat.

Körülbelül 18, 19 éve nem láttam a féltestvéremet, aki csak akkor változtatta vissza a vezetéknevét Markle-re, amikor elkezdtem randevúzni Harryvel. Szóval, azt hiszem, ez mindent elárul

- mondta Meghan.

Az 57 éves Samantha legfrissebb bírósági beadványában Harry, mint "érintett személy" szerepel, a sértett testvér szerint ugyanis a herceg szavai is erősen befolyásolták a könyve, a Diary of Princess Pushy's Sister eladási mutatóit. Meghan édesapjának elsőszülött lánya azt állítja, hogy az interjú után érzelmi és mentális útvesztőbe került, és emiatt nehezen talált munkát magának. Ráadásul Samantha szerint a sussexi hercegné elit és drága magániskoláit, illetve a Northwestern Egyetemen folytatott tanulmányait is részben apjuk, Thomas Markle finanszírozta.

Azt eddig is tudtuk, hogy Meghan igazán sosem állt közel vérszerinti apjához, akit még az esküvőjére se hívott meg és úgy tűnik, hogy a féltestvéreivel is hasonló a helyzet. Nos, ilyen kacifántos családi történetszálak után kíváncsian várjuk az ügy folytatását, ami Meghan ügyvédje szerint egy "alaptalan és abszurd per".


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Testbeszéd-szakértők kielemezték Meghan és Harry fotóit az elmúlt évekből

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok