Meghan Markle nagykabát helyett most egy hófehér miniruhában mutatta meg alakját a szülése után

sztár, sztárok,
Forrás: Theo Wargo/Getty Images for Global Citizen
Facebook
Twitter
Pinterest

Meghan Markle és Harry herceg a napokban először jelentek meg a nyilvánosság előtt az idei évben, Meghan pedig tett róla, hogy a csodás szettjeivel ismét a középpontba kerüljön.

Meghan Markle három hónapja adott életet második gyermekének, Lilibetnek, most pedig eljött az idő, hogy mindketten visszatérjenek munkáikhoz. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hétvégi útjuk során hol voltak a gyerekek, az mindenesetre biztos, hogy 3 hónappal a szülés után Meghan mesésen néz ki, a stílusérzéke pedig változatlanul kifogástalan.

Meghan a mostani, New York-i útjuk során viselt egy mesés, bordó őszi szettet, ami szuperstílusos volt, de nem sokat mutatott az alakjából.

Ám a hétvégén a The Global Citizen Live koncerten már megmutatta, hogy nem sokat alakított rajta egy újabb terhesség és szülés: egy meseszép, fehér Valentino miniruhában csodálhattuk meg szuper alakját.

Meghan fekete tűsarkúval dobta fel a szettet, a haját pedig egy laza, egészen alulra megkötött copfban viselte. Harry herceg gyönyörű felesége ismét megmutatta, hogyan lehet valaki szupercsinos és laza egyszerre.

Érdemes végig kattintani az Insta-galériát a fotókért!

Galéria / 8 kép

Meghan Markle és Harry herceg New Yorkban

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!