Különös oka van annak, hogy Meghan és Harry miért nem kérte Archie titulusát

Különös oka van annak, hogy Meghan és Harry miért nem kérte Archie titulusát
Forrás: Getty Images/Pool

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Elég érdekes indokkal álltak elő.

Meghan és Harry a kis Archie születése óta azon van, hogy minél jobban megvédje a magánéletét és a gyerekeinek reflektorfénytől mentes, boldog gyerekkort biztosítson. A pár komoly döntése, miszerint Amerikába költözik és lemond a kötelezettségeiről és jogairól, is pont amiatt született, mert Meghan nem bírta elviselni a brit sajtó folyamatos kritikáját, és nem akarta, hogy a gyerekei is ki legyenek téve ugyanennek.

Kiderült, Archie megkaphatta volna a Dumbarton grófja címet, ám Meghan és Harry ezt is elutasította. Az oka pedig egészen egyszerű: a pár attól félt, hogy a gyerekek kinevetik és viccet csinálnak majd a címből. A skót város nevében található „dumb” szó ugyanis ostobát jelent, és attól tartottak, hogy ezzel támadják majd Archie-t a többiek. A kisfiút ehelyett szimplán Archie Harrison Mountbatten-Windsor fiatalúrnak szólítják.

A pár az ominózus Oprah-interjú alatt azt is elárulta, hogy ettől függetlenül szerettek volna címet adni a fiúnak, mégpedig azért, hogy ezzel együtt védelmet is kapjon. Ezt a királyi család elutasította, Meghanék pedig úgy gondolják, rasszista okok állhatnak a háttérben. „Nem akarták, hogy herceg legyen... így nem részesül védelemben sem... Pedig biztonságban kell lennie, szóval nem azt mondom, hogy csináljanak belőle herceget, de ezzel azt mondják ki, hogy csak a titulussal együtt jár a védelem, pedig nem mi kreáltuk magunk körül ezt a clickbait, bulvár szörnyet, hanem ők engedték meg, úgyhogy a fiunknak védelemre van szüksége” – fejtette ki Meghan.

Amennyiben viszont Archie nagyapja, Károly herceg trónra lép, a kisfiú címe is megváltozik. Valójában Károly jelenleg épp azon van, hogy megváltoztassa ezt a törvényt, és biztosítsa, hogy Archie és Lilibet ne lehessen herceg vagy hercegné.

Ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Igazából így szólítják egymást a királyi család tagjai, mikor senki sem figyel

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Ilyen ruhában kápráztatta el Palvin Barbi 2024-ben Cannes-t - itt vannak az első fotók!

Palvin Barbi 5 év után ismét a cannes-i filmfesztiválon ragyog!

Kép
Életmód

A leptinrezisztencia árulkodó tünetei és 4 természetes kezelési módja

Sokan küzdenek az elhízással és az étel utáni állandó sóvárgással, anélkül, hogy pontosan tudnák, mi áll a háttérben. A leptinrezisztencia egy olyan állapot, amikor a szervezet nem reagál megfelelően a leptin nevű hormon jelenlétére. Ez a hormon a zsírszövetben termelődik, ahol az étvágyat szabályozza és az energiagazdálkodást irányítja. Ha a szervezet nem tudja megfelelően érzékelni a leptin jelenlétét, akkor az továbbra is éhesnek érzi magát, még akkor is, ha az egyén hatalmas mennyiségű ételt fogyaszt, és túlsúlyos lesz.

Kép
Sztárok

Bréking: Palvin Barbi így érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra - fotók

Figyelem, Palvin Barbi 5 év után ismét Cannes-ban!

Kép
Szépség

Martha Stewart ragyogó arcbőrének titka ez az 5 ezer forintos termék: eltünteti a sápadtságot és kiegyenlíti az arcbőrt!

Martha Stewart kedvenc sminkterméke nem más, mint a nyári sminktrendek egyik alapköve! Most már itthon is kapható ez a legnépszerűbb highlighter!

Kép
Sztárok

10 meleg színész, akik heteroszexuális karaktert alakítottak

Jonathan Bailey sokunk bánatára a férfiakhoz vonzódik, de nem ő az egyetlen meleg színész, aki heteroszexuális karaktert alakít a legtöbb szerepében!

Kép
Életmód

Smink nélkül mentem az esküvőmre: életem legjobb döntése volt!

Egy névtelen menyasszony esküvői története bejárta az internetet!