Meghan és Harry hatalmas lépésre szánták el magukat: ezzel végleg magukra haragították a királyi családot

Meghan és Harry hatalmas lépésre szánták el magukat: ezzel végleg magukra haragították a királyi családot
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem, még mindig nincs vége a szappanoperának!

Egy jó ideje már nem telhet el úgy nap, hogy ne bonyolódjon a királyi család drámája, ami mostanra jobb lett, mint a legizgalmasabb valóságshow. Amióta ugyanis Meghan és Harry úgy döntöttek, hogy visszalépnek az összes királyi kötelezettségüktől, és Angliából Amerikába költöznek, szó szerint minden héten történik velük egy újabb dolog, ami miatt a címlapokra kerülnek.

Az elején persze a világ nagy része támogatta őket, hiszen azt mondták, hogy nyugalmat és privát életet szeretnének, távol a médiától és a felhajtástól, azóta azonban egyre kevésbé értjük a történéseket. Az elmúlt években ugyanis Meghan és Harry számos botrányos interjút adtak, megjelent egy dokumentumsorozatuk a Netflixen, Harry pedig kiadott egy leleplező könyvet, amiben minden szennyest kitereget a királyi családról.

Ezek után talán joggal gondoljuk azt, hogy ez már nem az a pont, ami után könnyen működhetne a kibékülés Harryék és a királyi család között, most viszont történt valami, ami megadhatta volna erre a lehetőséget, ám valószínűleg csak mélyítette a köztük lévő szakadékot.

Történt ugyanis, hogy Meghan és Harry március 3-án teljes titokban megkeresztelték kislányukat, a 21 hónapos Lilibet Diana hercegnőt, a Kaliforniában lévő otthonukban. A dolog hátulütője viszont az, hogy a királyi család valószínűleg azt szerette volna, ha a keresztelő Angliában zajlik a hagyományok szerint, ezzel szemben Meghan és Harry egyértelműen nem akartak ebben a feszült helyzetben a darázsfészekbe menni...

A dolog viszont a visszájára sült el, az információk szerint ugyanis Meghan és Harry meghívták a keresztelőre Károlyt, Kamillát, Vilmost és Katalint is, ám egyikük sem jelent meg végül az eseményen...

Az pedig szinte biztos, hogy ezek után a királyi család még az eddigieknél is jobban fog neheztelni Meghanre és Harryre...

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

A Meghan & Harry dokumentumfilm-sorozat csúnya ferdítései

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!