Tudtad? Ezért fontos, hogy olyan hatóanyagú arckrémet használj, ami a bőrödtípusodnak való

Tudtad? Ezért fontos, hogy olyan hatóanyagú arckrémet használj, ami a bőrödtípusodnak való
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A helyes bőrápolás egyik legfontosabb pillére, hogy bőrtípusunknak megfelelő kozmetikumokat használjunk.

A cikk támogatója az Adrienne Feller

Az arcápolás alfája és omegája a megfelelő termékek használata, ám könnyen lehet, hogy nem a számodra legjobbat alkalmazod. Így hiába végzed el a mindennapos rutint, az arcod nem lesz frissebb és ragyogóbb sem. De ne csüggedj: most elhoztuk a megoldást!

Még nem találtad meg a megfelelő arcápolókat? Itt rálelhetsz!
Még nem találtad meg a megfelelő arcápolókat? Itt rálelhetsz!

Amikor valaki a megfelelő arcápolási rutinról beszél, számos kérdés merülhet fel bennünk. Minden nap ugyanazt kell tennünk reggel és este? Milyen kencék valók a bőrünkre, és mit hagyjunk ki?

Az első és legfontosabb lépés az arcápolási rutin kialakításához az, hogy tudjuk, hogy milyen a bőrtípusunk. Ez azért elengedhetetlen, mivel mást igényel egy zsíros, és másra van szüksége egy száraz bőrtípusnak. Míg száraz bőr esetén érdemesebb a zsírosabb hatású arcápolókat használni, addig zsíros bőr esetén inkább a géles, könnyedebb arcápolók a javasoltak. Ugyanígy másra van szükség problémás bőr esetén is. A rutin kialakításában nagy segítségünkre lehet egy szakember, aki segít meghatározni a bőrtípusunkat, célirányos tanácsokkal lát el a mindennapokra, és hatékony segítséget ajánl a bőrproblémák kezelésére is. Arról nem is beszélve, hogy szükség esetén még konkrét terméket is javasol a cél elérése érdekében.

Találd meg a megfelelő arcápoló termékeket itt!
Találd meg a megfelelő arcápoló termékeket itt!

Simán lehet, hogy a bőröd folyamatosan jelez, hogy nem az lenne számára a legjobb kozmetikum, amit te korábban választottál. Bemutatunk néhány intő jelet, amik felismerésével elejébe mehetsz a problémáknak:

Ha kiütést és pirosságot tapasztalsz a termék használata után, jobb, ha minél hamarabb eldobod és számodra megfelelőt használsz. Ez gyakorlatilag az érzékeny bőr jeleit mutatja, miszerint egészen más ápolásra van szükséged, mint gondolnád.

Hiába használod a hidratáló krémet, a bőröd még mindig száraz? Itt az ideje a váltásnak! A legegyszerűbb, ha olyan termékeket keresel, amik 100%-ig természetes összetevőjűek és azzal próbálod visszaállítani a bőröd megfelelő állapotát. Nyugi, nem fogsz csalódni!

A pattanás nem jön magától! Ha újra és újra aknékkal szenvedsz, válts egy könnyebb összetevőjű hidratálóra! Hiszen a nehezebb kozmetikumok eltömhetik a pórusokat, és fokozott olajtermeléshez vezethetnek, ami súlyosbíthatja a pattanások kitörését. Számolj le velük végleg!

Túlzottan olajos a bőröd? Tehetsz ellene! Nem is gondolnád, pedig számodra a vízalapú termékek a legjobbak, az olaj alapú hidratáló krémekkel ellentétben!

Kép

Ha úgy érzed, hogy a megfelelő termék kiválasztása és a rutin felállítása túl nagy feladat neked, ne aggódj! Most mindezt megkaphatod:

Keresd fel az ADRIENNE FELLER Storet a MOM Parkban, ahol a személyre szabott tanácsadás mellett segítenek kiválasztani a számodra megfelelő termékeket, amik amellett, hogy prémium minőségűek, 100%-ig természetes natúr kozmetikumok is. Illóolajakon keresztül egyszerre hatnak a bőrre és a lélekre, stimulálják az idegrendszert is. Hiszen, ha a lélek jól van, akkor a bőr is szép. Alap filozófájuk: Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

Jó hír: a magyar termékekből összeállított ajándékcsomagot 10% kedvezménnyel szerezheted be egészen karácsonyig!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!

Kép
Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

A boldogság nem egy elérhetetlen álomkép, ám nem is adja olyan könnyen magát! Viszont egy kis odafigyeléssel viszonylag könnyen beépítheted az életedbe, mondjuk is hogyan teheted meg mindezt!

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!