Durva! Megdöbbentő részletek derültek ki a készülő Szex és New York folytatásról - SPOILER

Durva! Megdöbbentő részletek derültek ki a készülő Szex és New York folytatásról - SPOILER
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Napról napra egyre több mindenről hull le a lepel az éppen készülő Szex és New York folytatással kapcsolatban. Most például az And Just Like That forgatókönyvéből szivárgott ki egy részlet!

Teljesen várható volt, hogy a szemfüles fotósok nem hagynának ki egy kósza alkalmat sem, hogy elcsípjék kedvenc, tiszteletbeli New York-i szinglijeink jobbnál jobb szettjeit, ennek köszönhetően pedig nemcsak egy táskatrükkel bővült a stílustárunk, hanem még Sarah Jessica Parkert is volt szerencsénk teljes természetességében, smink nélkül és ősz tincsekkel látnunk.

Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar napvilágra kerül egy olyan, eddig titkosan őrzött kulisszatitkok is, amire őszintén szólva nem számítottunk volna. Pontosabban mondva, reménykedtünk abban, hogy az egykoron lezártnak hitt love story nem bonyolódik majd tovább...

Spoiler következik! Így ha inkább kivárnád a premier napját, akkor semmiképpen se olvasd tovább a cikkünket!

Carriet elképzelni se tudtuk volna írás nélkül, ám haladva a korral, az új sorozatban már ő is inkább a podcast keretei között adja ki magából azt, amit egykoron még híres rovatának címzett. A minap kiszivárgott forgatókönyvrészlet pedig épp egy ilyen konkrét jelenet taglal, melyben Carrie barátaival, Stanford-al (Willie Garson), Mirandaval (Cynthia Nixon) és Charlotte-tal (Kristin Davis) vacsorázik, ahol elárulja nekik, hogy a házasságában nem éppen mennek jól a dolgok, sőt...

Felvettem egy podcastot, hajat mostam, és igen, nem ettem és nem aludtam, de legalább a házasságommal kapcsolatban jól éreztem magam. Most viszont én is csak az egyik feleség lettem, akit kitartott?

- mondta Carrie

Nos, ez valahol sejthető volt, hiszen régóta nem titok az sem, hogy Mr. Big korábbi neje, Natasha (Bridget Moynahan) és Carrie egykori nagy szerelme, Aidan (John Corbett) is visszatér a folytatásban, akik minden bizonnyal tovább bonyolítják majd a sztorit. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy a tervezett 10 epizódnál nem állnak meg majd...

És ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Dolgok, amiket a Szex és New York adott a világnak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.