Megan Fox megerősítette, 9 éves fia lányos ruhákat hord, és ez nagyon is rendben van így

Megan Fox
Forrás: Axelle/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Megan Fox egy friss interjúban mélyebben is érintette az anyaság kérdését, illetve a fiaival való kapcsolatát.

Megan Fox többek között például elárulta, hogy évek óta nyíltan beszél gyermekeivel a nemi identitásról. Pontosabban fia, Noah 2 éves kora óta, mikoris a legidősebb gyerkőce lányruhákat kezdett hordani. Noah ma már 9 éves, és teljesen természetesnek veszi a színésznő, hogy elsőszülött gyermekük lélekben kislány. A ténnyel pedig volt férje, Brian Austin-Green is mostanra megbékélt, bár egyes híresztelések szerint korábban mindez okozott súrlódásokat a két híresség között.

Az interjúban egyébként Megan Fox fia nemi identitásával kapcsolatos idézete a bizonyíték rá, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy gyermekei jól érezzék magukat és elfogadják egymást, függetlenül attól, hogyan döntenek az öltözködésben és a saját életüket érintő kérdésekben:

Noah körülbelül két éves korában kezdett lányos ruhákat hordani, ezért vettem egy csomó könyvet, amelyek ezekről a dolgokról szólnak, valamint ennek teljes spektrumával foglalkoznak. Néhány könyv a transznemű gyerekekről írnak ezekben, megint más könyvek pedig arrról szólnak, hogy egy gyermek így is kifejezheti saját magát.

Megan elmondta, hogy ezt már nagyon korán elkezdte beépíteni az életükbe, hogy soha ne érezzék magukat vagy másokat furcsának, hiszen az önkifejezés számos módja ismert a világban, ahogy az is, minek érezzük magunkat igazán.

Megan Fox 2018-ban posztolt utoljára gyerekeiről!

A Transformers-filmek sztárja hozzátette, hogy ettől függetlenül tudja, hogy nem mentheti meg mindentől Noah-t, ezért sem oszt meg róla semmit saját Instagram-oldalán.

Tudom, hogy nem védhetem meg őket örökké, bár van egy gyermekem, aki szenved. Sok aggodalmam van emiatt, hogy ilyen az emberiség.

Igaz, hogy a világ egyre elfogadóbb, mégis sokan vannak, akik nehezen nyitnak a sokszínűség felé. Megan viszont minden erejével gyerekei mellett akar állni.

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik gendersemleges vagy transznemű gyereket nevelnek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!