Megan Fox megerősítette, 9 éves fia lányos ruhákat hord, és ez nagyon is rendben van így

Megan Fox
Forrás: Axelle/gettyimages

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Megan Fox egy friss interjúban mélyebben is érintette az anyaság kérdését, illetve a fiaival való kapcsolatát.

Megan Fox többek között például elárulta, hogy évek óta nyíltan beszél gyermekeivel a nemi identitásról. Pontosabban fia, Noah 2 éves kora óta, mikoris a legidősebb gyerkőce lányruhákat kezdett hordani. Noah ma már 9 éves, és teljesen természetesnek veszi a színésznő, hogy elsőszülött gyermekük lélekben kislány. A ténnyel pedig volt férje, Brian Austin-Green is mostanra megbékélt, bár egyes híresztelések szerint korábban mindez okozott súrlódásokat a két híresség között.

Az interjúban egyébként Megan Fox fia nemi identitásával kapcsolatos idézete a bizonyíték rá, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy gyermekei jól érezzék magukat és elfogadják egymást, függetlenül attól, hogyan döntenek az öltözködésben és a saját életüket érintő kérdésekben:

Noah körülbelül két éves korában kezdett lányos ruhákat hordani, ezért vettem egy csomó könyvet, amelyek ezekről a dolgokról szólnak, valamint ennek teljes spektrumával foglalkoznak. Néhány könyv a transznemű gyerekekről írnak ezekben, megint más könyvek pedig arrról szólnak, hogy egy gyermek így is kifejezheti saját magát.

Megan elmondta, hogy ezt már nagyon korán elkezdte beépíteni az életükbe, hogy soha ne érezzék magukat vagy másokat furcsának, hiszen az önkifejezés számos módja ismert a világban, ahogy az is, minek érezzük magunkat igazán.

Megan Fox 2018-ban posztolt utoljára gyerekeiről!

A Transformers-filmek sztárja hozzátette, hogy ettől függetlenül tudja, hogy nem mentheti meg mindentől Noah-t, ezért sem oszt meg róla semmit saját Instagram-oldalán.

Tudom, hogy nem védhetem meg őket örökké, bár van egy gyermekem, aki szenved. Sok aggodalmam van emiatt, hogy ilyen az emberiség.

Igaz, hogy a világ egyre elfogadóbb, mégis sokan vannak, akik nehezen nyitnak a sokszínűség felé. Megan viszont minden erejével gyerekei mellett akar állni.

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik gendersemleges vagy transznemű gyereket nevelnek

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!