Még mindig Ellen DeGeneres Amerika kedvence

Még mindig Ellen DeGeneres Amerika kedvence
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Bár sokan várták a bukását, mostanra kiderült, hogy túl korai volt az örömködés.

Nyár elején bombaként robbant a hír: a "Légy kedves" üzenet, amelyre Ellen DeGeneres személyes márkája és show-ja épül, egy óriási színjáték. Kamu.

Toxikus munkakörnyezet, megalázás, fenyegetés és szexuális zaklatás - csak néhány a megfogalmazott vádak közül, amelyeket a legendásan népszerű talk show producerei ellen hoztak fel, akiket azonnal kirúgtak, Ellen pedig nyilvánosan bocsánatot kért munkatársaitól, és elismerte, hogy hibázott, nem vette észre, mi történik a háttérben.

Néha nem láthatod saját magad tisztán, amíg nem nézted meg magad mások szemszögéből is

- DeGeneres.

Ellen

A kezdeti nehézségek után 2003-ban induló, napközben sugárzott The Ellen DeGeneres Show 18 szezonja alatt 171 Emmy-díjra jelölték, amelyek közül 61-et díjra is váltott. Barack Obama a legmagasabb rangú, civileknek adható kitüntetéssel, az Elnöki Szabadság Érdeméremmel ismerte el munkásságát.

Mindemellett a leszbikusságát nyíltan vállaló DeGeneres vezetett már Oscar, Grammy és Emmy díjátadót is, könyvei jelentek meg, saját életmód márkát indított, több People Choice Awardot nyert, mint bárki más, a 2020-as Golden Globe-on pedig Carol Burnett életműdíjjal jutalmazták.

A bocsánatkérés az erő jele

Bár sokan várták a bukását, mostanra kiderült, hogy túl korai volt az örömködés, volt benne annyi tartás, hogy szembenézzen a munkatársaival, és tisztázza magát a közönség előtt is. És innen a túlpartról nézve úgy tűnik, megbocsátottak neki. Sikerült visszakapaszkodnia.

Továbbra is együtt nevetnek és sírnak, sőt fogadjunk, hogy téged is meghat legutóbbi Instagram-bejegyzése, amely a világjárvány előtti időket idézi fel, amikor még szabad volt az ölelés és...

Emlékeztek arra, amikor még megérinthettük egymást?

- tette fel a kérdést Ellen a követőinek.

És ti? Ti emlékeztek?

Kattints a galériába, és ismerd meg azokat a bátor nőket, akik nyíltan vállalják másságukat!

Galéria / 7 kép

Másságukat nyíltan vállaló közszereplők

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!