Matthew McConaughey megmutatta ritkán látott gyerekeit, nagyobbik fia egyre jobban hasonlít sármos apukájára - FOTÓK

Matthew McConaughey megmutatta ritkán látott gyerekeit, nagyobbik fia egyre jobban hasonlít sármos apukájára - FOTÓK
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A sokadik jó példa arra, hogy ilyen gének mellett, az alma is képtelen túl messze esni attól a bizonyos fától.

Itthon már december 2. óta látható a mozikban az Énekelj! 2. része, Los Angelesben viszont csak most vasárnap szerveztek egy kicsit nagyobb szabású bemutatót köré. A vörös szőnyegről pedig természetesen nem hiányozhattak a sztárok sem, akik immáron másodszor adták a hangjukat a Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmjéhez. Scarlett Johansson mellett Reese Witherspoon és családja is tiszteletét tette a premieren, amiről természetesen az elszánt koala, Buster Moonként megszólaló Matthew McConaughey és famíliája sem hiányozhatott.

És ritka alkalmak egyike, hogy a színész egy Instagram posztban meg is osztotta a legfrissebb családi fotót követőivel is. A rajongók pedig nem tudtak szó nélkül elmenni amellett, hogy mekkorát nőttek Camila Alves modellel közös gyermekei, a 13 éves Levi, a 11 éves Vida és a 8 éves Livingston. A McConaughey csemeték bár egytől egyig nagyon szépen prezentálják szüleik nyerő génjeit, a legidősebb fiú kész tini már és sokak szerint egyre jobban hasonlít sármos apukájára.

A nőcsábászként elhíresült színész többek közt Sandra Bullockhoz és Janet Jacksonhoz köthető románcai után 2006-ban ismerkedett meg Camila Alves brazil modellel, 2011 karácsonyán eljegyezték egymást, 2012 júniusában pedig összeházasodtak és azóta is a legnagyobb boldogságban és harmóniában nevelik közös gyermekeiket.


És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Akkor és most: Matthew McConaughey

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!