Trinityn nem fog az idő! Carrie-Anne Moss mindenkit túlragyogott a Mátrix feltámadások premierjén

Trinityn nem fog az idő! Carrie-Anne Moss mindenkit túlragyogott a Mátrix feltámadások premierjén
Forrás: InterCom
Facebook
Twitter
Pinterest

Mintha a Mátrix filmsorozat utolsó része óta nem telt volna el vagy 18 év!

Pár napja számoltunk be arról, hogy az egykori sikerfilmek listájáról most a 2000-es évek egyik kultikus alkotásán, a Mátrixon a sor, hogy újfent bebizonyítsa, hogy két évtized távlatából bebizonyítsa, hogy igenis tud még új mozi-, na meg sztoriélményt hozni a sokat látott rajongók számára.

A film egyik új karakterét játszó Priyanka Chopra Jonas promóturnés szettjei közül egy-kettőt már múlt héten szemügyre vehettünk, most pedig egy egész szereplőgárdára való vörös szőnyeges válogatást hoztunk, ugyanis a hétvégén volt a Mátrix feltámadások című legújabb fejezet hivatalos premierje San Franciscoban.

A Trinityként világhírűvé vált 54 éves Carrie-Anne Mossnak még mi sem tudjuk mi a titka, de az biztos, hogy bátran letagadhatna jó pár évet. A még mindig kirobbanó formában lévő színésznő egyébként egy részleteiben is a Mátrix klasszikus színvilágát idéző, zöld és ezüst flitterekkel tarkított, fekete leples Oscar de la Renta ruhát választott az alkalomra.

Kép
forrás: Getty Images

Úgy látszik, ez a Mátrix filmek velejárója, de a film másik főszereplőjéről, Keanu Reevesről se könnyen mondanánk meg, hogy bizony már 57 éves. A sármos színész hozta a tőle megszokott klasszikus formát, és fekete öltönye mellé egy egyszerű fehér inget, és egy piros, kék, fehér csíkos nyakkendőt választott.

Kép
forrás: Getty Images

Nem mellesleg Neil Patrick Harris és Priyanka Chopra Jonas is szuper darabot választott az alkalomra, a kicsit futurisztikus hatású estélyi darabokat galériánkra kattintva meg is nézheted!

Galéria / 6 kép

Ezt viselték a sztárok a Mátrix premierjén

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.