Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Láttad már? Hihetetlenül sármos pasi lett Marlon Brando 32 éves unokája

Láttad már? Hihetetlenül sármos pasi lett Marlon Brando 32 éves unokája
Forrás: Warner Bros.

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Le se tagadhatná Marlon Brando jóképű génjeit!

Marlon Brando háromszor is oltár elé állt élete során, ám még emellett is megszámlálhatatlanul sok forró kalandja volt az, ami fix helyett biztosított neki a bulvárhírek felkapott témái között. A nők rajongtak érte és ez bizony kölcsönösnek bizonyult! Világhírű sármját pedig úgy tűnik, hogy fiúunokája is örökölte, aki kihasználva a szuper génjei nyújtotta lehetőségeket, még a modellkedésbe is belekóstolt.

Na de kezdjük is az elején!

A színész 1961-ben, a Lázadás a Bountyn című film forgatásán szeretett bele francia partnernőjébe, Tarita Teriipaiaba. Marlon Brandót állítólag teljesen magával ragadta a nála majdhogynem 18 évvel fiatalabb szépség naivitása, és ez a varázs olyannyira biztosnak bizonyult, hogy 1962. augusztus 10-én hivatalosan is összekötötték az életüket. A 38 éves sármőrnek ez volt a harmadik, és egyben utolsó házassága, szerelmükből pedig két gyermek született, Simon Teihotu 1963-ban, Tarita Cheyenne pedig 1970-ben látta meg a napvilágot. A pár útjai bár 1972 júliusában elváltak egymástól, ettől függetlenül a sztár később örökbe fogadta Tarita lányát és unokahúgát is.

Kép
forrás: Metro-Goldwyn-Mayer

Tarita Cheyenne Brando szülei válása után édesanyjával maradt, és Tahitin nőtt fel távol imádott édesapjától. Már kamaszként közel került a tudatmódosító szerekhez, amikről később sem tudott teljesen lemondani. Mindössze 20 éves volt, amikor teherbe esett, és ekkor Marlon Brando kérésére vőlegényével az Egyesült Államokba költöztek, hogy nála éljenek Los Angelesben. Minden bizonnyal sosem gondolták volna, hogy új életük egy igazi rémálommá fajul, ugyanis Cheyenne féltestvére, Christian egy nap lelőtte húga párját, mondván, a férfi fizikailag is bántalmazta az állapotos nőt. Marlon lánya végül 1990. június 26-án adott életet egyetlen gyermekének, Tuki Brandónak, ám sajnos nem sokáig tudta élvezni az anyaság örömeit, ugyanis szerelme halála után skizofréniát diagnosztizáltak nála és 1995-ben önkezével vetett véget életének.

Tukit végül nagymamája nevelte fel, szerencsés génjeinek köszönhetően pedig már 16 évesen felfigyelt rá a modellszakma, és az elmúlt években olyan divatházak kampányaiban szerepelt, mint a Chanel, a Dolce & Gabbana, a Versace, vagy a TechnoMarine. Közben pedig elvégezte az orvosi egyetemet is, és ma már leginkább a gyógyításnak szenteli mindennapjait.

Kattints tovább és nézd meg, hogy néz ki most Marlon Brando 32 éves unokája!

Galéria / 7 kép

Így néz ki Marlon Brando fiúunokája, Tuki Brando

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

Ő John F. Kennedy 30 éves unokája, Jack

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez a filléres termék Meghan Markle és a királyi család kedvenc fényvédője: csupán pár ezer forintba kerül, és a vásárlók is esküsznek rá!

Egy újabb sztár kedvencét mutatjuk most meg nektek: ezért a naptejért rajong Meghan Markle és a királyi család!

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.