Láttad már? Hihetetlenül sármos pasi lett Marlon Brando 32 éves unokája

Láttad már? Hihetetlenül sármos pasi lett Marlon Brando 32 éves unokája
Forrás: Warner Bros.
Facebook
Twitter
Pinterest

Le se tagadhatná Marlon Brando jóképű génjeit!

Marlon Brando háromszor is oltár elé állt élete során, ám még emellett is megszámlálhatatlanul sok forró kalandja volt az, ami fix helyett biztosított neki a bulvárhírek felkapott témái között. A nők rajongtak érte és ez bizony kölcsönösnek bizonyult! Világhírű sármját pedig úgy tűnik, hogy fiúunokája is örökölte, aki kihasználva a szuper génjei nyújtotta lehetőségeket, még a modellkedésbe is belekóstolt.

Na de kezdjük is az elején!

A színész 1961-ben, a Lázadás a Bountyn című film forgatásán szeretett bele francia partnernőjébe, Tarita Teriipaiaba. Marlon Brandót állítólag teljesen magával ragadta a nála majdhogynem 18 évvel fiatalabb szépség naivitása, és ez a varázs olyannyira biztosnak bizonyult, hogy 1962. augusztus 10-én hivatalosan is összekötötték az életüket. A 38 éves sármőrnek ez volt a harmadik, és egyben utolsó házassága, szerelmükből pedig két gyermek született, Simon Teihotu 1963-ban, Tarita Cheyenne pedig 1970-ben látta meg a napvilágot. A pár útjai bár 1972 júliusában elváltak egymástól, ettől függetlenül a sztár később örökbe fogadta Tarita lányát és unokahúgát is.

Kép
forrás: Metro-Goldwyn-Mayer

Tarita Cheyenne Brando szülei válása után édesanyjával maradt, és Tahitin nőtt fel távol imádott édesapjától. Már kamaszként közel került a tudatmódosító szerekhez, amikről később sem tudott teljesen lemondani. Mindössze 20 éves volt, amikor teherbe esett, és ekkor Marlon Brando kérésére vőlegényével az Egyesült Államokba költöztek, hogy nála éljenek Los Angelesben. Minden bizonnyal sosem gondolták volna, hogy új életük egy igazi rémálommá fajul, ugyanis Cheyenne féltestvére, Christian egy nap lelőtte húga párját, mondván, a férfi fizikailag is bántalmazta az állapotos nőt. Marlon lánya végül 1990. június 26-án adott életet egyetlen gyermekének, Tuki Brandónak, ám sajnos nem sokáig tudta élvezni az anyaság örömeit, ugyanis szerelme halála után skizofréniát diagnosztizáltak nála és 1995-ben önkezével vetett véget életének.

Tukit végül nagymamája nevelte fel, szerencsés génjeinek köszönhetően pedig már 16 évesen felfigyelt rá a modellszakma, és az elmúlt években olyan divatházak kampányaiban szerepelt, mint a Chanel, a Dolce & Gabbana, a Versace, vagy a TechnoMarine. Közben pedig elvégezte az orvosi egyetemet is, és ma már leginkább a gyógyításnak szenteli mindennapjait.

Kattints tovább és nézd meg, hogy néz ki most Marlon Brando 32 éves unokája!

Galéria / 7 kép

Így néz ki Marlon Brando fiúunokája, Tuki Brando

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

Ő John F. Kennedy 29 éves unokája, Jack

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok