Válhat-e általanossá a férfi szoknyaviselet a XXI.században? - Lakatos Márk kerekasztal-beszélgetése, és Mark Bryan videóinterjú

Válhat-e általanossá a férfi szoknyaviselet a XXI.században? - Lakatos Márk kerekasztal-beszélgetése, és Mark Bryan videóinterjú
Forrás: Martin Wanda/InStyle
Facebook
Twitter
Pinterest

Lakatos Márk vezetésével kerekasztal-beszélgetést rendeztünk, amelyben Simonovics Ildikó divattörténész, Trunk "DABLTY" Tamás Z-generációs divatblogger, és Szendi Gábor pszichológus beszélgettek a férfi szoknyaviseletről.

Mark Bryan, a férfi szoknyában és magassarkúban, akit még Rihanna is követ

Texasi születésű, 61 éves, robotikai mérnökként dolgozik Németországban, szabadidejében a helyi amerikai focicsapatot edzi, Porsche-rajongó, imádja a feleségét, a gyerekeit és unokáit. Ja és még valami: minden nap magassarkú cipőt és szoknyát húz, Instagramon pedig több mint félmillióan követik.

Lakatos Márk egy izgalmas és formabontó fotósorozatot készített a német divatikonnal, amire hazánkban még nem volt példa, less be a kulisszák mögé a werkvideóban, hamarosan pedig a teljes editorial elérhető lesz az instyle.hu-n!

Art director: Lakatos Márk
Modell: Mark Bryan
Fotós: Martin Wanda
Produkciós vezető: Balla Frida
Stylist asszisztensek: Szabó Márk, Ambrus Cintia, Végh Dóra,
Valova Julia
Helyszín: Budapest Marriott Hotel

Válhat-e általanossá a férfi szoknyaviselet a XXI.században?

Mark Bryan Budapestre látogatásának apropóján Lakatos Márk vezetésével kerekasztal-beszélgetést rendeztünk, amelyben Simonovics Ildikó divattörténész, Trunk "DABLTY" Tamás Z-generációs divatblogger, és Szendi Gábor pszichológus beszélgettek Mark formabontó, és sokak számára provokatív dress code-járól (deréktól felfelé klasszikus maszkulin szett, szoknyával és magas sarkú cipővel párosítva), és azt a témát is körüljárták, hogy vajon általánossá válhat-e a férfi szoknyaviselet a XXI. században? A beszélgetésből kiderül.

Operatőr: Petimen

Vágó: Tungi

Interjú: Méhes Csaba

A csodás helyszínért köszönet a Budapest Marriott Hotelnek.

És hogy mit gondol erről maga Mark Bryan? A videó végén, 47:42-től videóinterjúban reagál a kerekasztal-beszélgetés témájára. Az InStyle június 15-én megjelenő nyári lapszámában pedig mélyinterjút is olvashattok vele, és exkluzív fotókat is láthattok a divatanyagból.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.