Mariah Carey megállíthatatlan: évről évre vezeti a listákat

Mariah Carey megállíthatatlan: évről évre vezeti a listákat
Forrás: Getty

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A 49 éves énekesnő ikonikus slágerének újraforgatott videóklipjével ajándékozza meg rajongóit.

Huszonöt évvel ezelőtt, 1994-ben debütált Mariah Carey minden idők egyik legtöbbet játszott karácsonyi dala, az All I Want for Christmas, amely idén decemberben is dobogós helyen szerepel a Billboard Hot 100-as listáján.

A visszafogottságot nem ismerő popdíva Merry Christmas című albumának megjelenése után 25 évvel duplacédés ünnepi deluxe lemezt dobott a piacra a legelkötelezettebb rajongóinak a számára, akik legalább annyira imádják az émelyítően gejl habcsókokkal kísért karácsonyt, mint Carey. A jubileumi album megjelenése után pedig kezdetét vette a visszaszámlálás: alig pár napot kell már csak izgulnunk újraforgatott videóklipjének a bemutatójáig, amelyet december 20-ra ígért az énekesnő.

Addig is, amíg az új videóklip debütál, érdemes visszanézni a dal egy kevésbé ismert, fekete-fehér klipverzióját...

Illetve az eredeti videóhoz felvett, ám abból kimaradt részekből összevágott klipet is, ami egy hónappal ezelőtt került fel a legnépszerűbb videómegosztóra:

Úgy tűnik, számtalan bőr lehúzható erről az örök slágerről, de őszintén... mi a legkevésbé sem bánjuk. Tinédzser korunk óta nincs karácsony a szánkózó, Mikulás sapkás Mariah nélkül, és ez így van jól. Te lennél táncoló manó, krampusz a klipjében? Esetleg flitter a fellépőruháin? Mert mi szívesen!

Galéria / 5 kép

Mariah Carey ünnepi koncertje a Madison Square Gardenben

Megnézem a galériát

A villantások nagymestere az énekesnő, akinek styling malőrei örökre bevésődtek...

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!