Margot Robbie istennőként tündökölt a vörös szőnyegen - Minden eddiginél tökéletesebb szettben mutatkozott

Margot Robbie
Forrás: Emma McIntyre/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Margot Robbie-nak most is sikerült magára vonnia a világ tekintetét…

Szombaton került megrendezésre az Academy of Motion Picture Arts and Sciences 13. kormányzói díjátadója, mégpedig Los Angelesben, amelynek vörös szőnyegére most is egy hozzá tökéletesen passzoló istennőket megidéző ruhában tette tiszteletét Margot Robbie. A 32 éves ausztrál színésznőnek hibátlan ízlése van a vörös szőnyeges megjelenéseket illetően, amelyet földöntúli szépsége csak még jobban kiemel. Nem is csoda, hogy a filmszakma legjei is imádnak vele dolgozni, ugyanis a tehetség és a szépség tökéletes egyvelegét alkotja Margot Robbie.

Kép
forrás: Jon Kopaloff/Getty Images
Kép
forrás: Emma McIntyre/WireImage/Gettyimages

Margot a mostani eseményre egy smaragdzöld szaténruhát vett fel, amely csodaszép bőrét és mézszőke tincseit elképesztően jól kiemelte, illetve a görög stílusú maxiruhának egy mélyebb hasítéka is volt a sztár hasánál, ami láttatni engedte izmos, tónusos alakját is. A ruhát mindössze egy arany karika fülbevalóval és egy hozzáillő arany karpereccel egészítette ki, amivel a kevesebb több elve is érvényesült. Margot jelenleg új filmjét, a Babylont népszerűsíti Brad Pitt mellett.

A Babylon a húszas évek csúcsán játszódik, amikor Hollywood elkezd áttérni a némafilmekről a hangos filmekre, amely hamarosan át is veszi az uralmat a szakmában. Bár a cselekmény konkrétabb részleteiről keveset lehet tudni, az előzetesből annyi kiderült, hogy a Brad Pitt és Margot Robbie által játszott karakterek a kor sztárjai lesznek, akiket a siker és a kokain világa beszippant.

A filmben olyan nevek kaptak még helyet, mint Jovan Adepo, Jean Smart, Tobey Maguire, régi barátja, Lukas Haas, Olivia Wilde, Max Minghella és Eric Roberts. A Babylon 2022. december 23-án kerül a mozikba.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres nők, akikről azt rebesgetik, hogy kimondottan felszínesek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.