Végre kimondta! Ezt gondolja Margot Robbie arról, hogy Lady Gaga vette át Harley Quinn szerepét

Végre kimondta! Ezt gondolja Margot Robbie arról, hogy Lady Gaga vette át Harley Quinn szerepét
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Margot Robbie összesen háromszor bújt eddig a DC Comics antihősnőjének, Harley Quinn-nek a bőrébe.

Margot Robbie először 2016-ban, a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban játszhatta el Harley Quinn szerepét, amit aztán 2020-ban saját spin-offja, a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) követett, majd 2021-ben a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag zárta a sort.
Alakításával sikerült kivívnia a kritikusok elismerését is, a rajongókról nem is beszélve, akik alig várták, hogy még több Harley Quinn tartalom öltsön mozi formát, így őket is meglepte a hír, miszerint a Todd Phillips által jegyzett Joker: Folie à Deux című filmben Margot Robbie után ezúttal Lady Gaga bújik majd a Joaquin Phoenix által életre keltett címszereplő elmebeteg szeretőjének bőrébe.

Az elmúlt években színésznőként is bizonyító díva korábbi alakításait elnézve nagy a valószínűsége annak, hogy ennek a figurának is megadja azt a kellő mélységet és merészséget, amit valahol a rajongók is elvárnak, és ami méltó utódja lehet annak az antihősnek, amit Margot Robbie tett ikonikussá. Az ausztrál színésznő egyébként nagyon bizakodó a készülő alkotást illetően.

Nagy megtiszteltetés a számomra az, hogy egy elég erős alapot építhettem fel ahhoz, hogy Harley most már azon karakterek közé tartozzon, akit más színészek is szívesen játszanak. És azt hiszem Lady Gaga valami egészen elképesztőt fog kihozni belőle. Boldoggá tesz ez az egész, mert a kezdetektől fogva azt mondtam, hogy csak azt szeretném elérni, hogy Harley Quinn is egy olyan karakter legyen, mint
Batman, akinek szerepét mindig nagyszerű színészek adnak át nagyszerű színészeknek.

- nyilatkozta Margot Robbie egy interjúban.

Margot tehát áldását adta a dologra, már csak az a kérdés, hogy a rajongók mit szólnak majd az elkészült műhöz?! A válaszra a 2024-es bemutatóig azonban várni kell!

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

9 film, melyben Margot Robbie egy popkultúrális legendát kelt életre

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!