Végre kimondta! Ezt gondolja Margot Robbie arról, hogy Lady Gaga vette át Harley Quinn szerepét

Végre kimondta! Ezt gondolja Margot Robbie arról, hogy Lady Gaga vette át Harley Quinn szerepét
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Margot Robbie összesen háromszor bújt eddig a DC Comics antihősnőjének, Harley Quinn-nek a bőrébe.

Margot Robbie először 2016-ban, a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban játszhatta el Harley Quinn szerepét, amit aztán 2020-ban saját spin-offja, a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) követett, majd 2021-ben a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag zárta a sort.
Alakításával sikerült kivívnia a kritikusok elismerését is, a rajongókról nem is beszélve, akik alig várták, hogy még több Harley Quinn tartalom öltsön mozi formát, így őket is meglepte a hír, miszerint a Todd Phillips által jegyzett Joker: Folie à Deux című filmben Margot Robbie után ezúttal Lady Gaga bújik majd a Joaquin Phoenix által életre keltett címszereplő elmebeteg szeretőjének bőrébe.

Az elmúlt években színésznőként is bizonyító díva korábbi alakításait elnézve nagy a valószínűsége annak, hogy ennek a figurának is megadja azt a kellő mélységet és merészséget, amit valahol a rajongók is elvárnak, és ami méltó utódja lehet annak az antihősnek, amit Margot Robbie tett ikonikussá. Az ausztrál színésznő egyébként nagyon bizakodó a készülő alkotást illetően.

Nagy megtiszteltetés a számomra az, hogy egy elég erős alapot építhettem fel ahhoz, hogy Harley most már azon karakterek közé tartozzon, akit más színészek is szívesen játszanak. És azt hiszem Lady Gaga valami egészen elképesztőt fog kihozni belőle. Boldoggá tesz ez az egész, mert a kezdetektől fogva azt mondtam, hogy csak azt szeretném elérni, hogy Harley Quinn is egy olyan karakter legyen, mint
Batman, akinek szerepét mindig nagyszerű színészek adnak át nagyszerű színészeknek.

- nyilatkozta Margot Robbie egy interjúban.

Margot tehát áldását adta a dologra, már csak az a kérdés, hogy a rajongók mit szólnak majd az elkészült műhöz?! A válaszra a 2024-es bemutatóig azonban várni kell!

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

9 film, melyben Margot Robbie egy popkultúrális legendát kelt életre

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.