Gondoltad volna? Bár nem volt egy kasszasiker, de Margot Robbie erre az alakítására a legbüszkébb

Gondoltad volna? Bár nem volt egy kasszasiker, de Margot Robbie erre az alakítására a legbüszkébb
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Margot Robbie úgy véli, hogy ez a szerep bebizonyította számára azt, hogy ő valójában egy jó színésznő.

Margot Robbie nevét a 2013-ban bemutatott A Wall Street farkasa tette fel igazán a filmcsillagok térképére, az elmúlt közel egy évtizedben pedig számos szuperprodukcióban kapott lehetőséget arra, hogy megmutassa a benne rejlő sokoldalú tehetséget.
A színésznő mondhatni fürdött Harley Quinn karakterében a DC filmekben, de Sharon Tate színésznő szerepében is igencsak emlékezeteset alakított Quentin Tarantino Volt egyszer egy... Hollywood című filmjében, Margot Robbie mégsem ezekre az alakításaira a legbüszkébb. De akkor melyik is ez az alkotás?
2016-ban mutatták be a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmet, ami szinte azonnal megszilárdította a 32 éves ausztrál színésznő helyét az A-listás sztárok sorában, ám ő még ezek után is bizonytalan a karrierjében és abban, hogy mindez még meddig mehet el. Majd 2017-ben a mozikba került a később 3 Oscar- és 3 Golden Globe-díjra jelölt Én, Tonya című film, aminek láttán minden kétség elszállt belőle. „Amikor először láttam az Én, Tonya című filmet, akkor jöttem rá arra, hogy »Rendben, jó színésznő vagyok!«” - mesélte egy interjú során. Ez a forgatás, a mindennapos edzések és az ezzel járó sok-sok munka, hogy a élethűen tudja hozni Tonya Harding korcsolyázónő karakterét annyira ösztönzően hatott rá, hogy felvette a kapcsolatot Quentin Tarantinóval, aki szerepet ajánlott neki a 2019-ben megjelent Volt egyszer egy... Hollywood című filmben, a többit pedig már nagyon jól tudjuk.

Kép
forrás: Vertigo Média Kft.

Ha már Margot Robbie tehetségénél tartunk, akkor ezt se hagyd ki!

Galéria / 9 kép

9 film, melyben Margot Robbie egy popkultúrális legendát kelt életre

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.