Ettől még Carrie Bradshaw is elsírná magát! Felrobbantotta az internetet a Manolo Blahnik és a Birkenstock közös kollekciója - FOTÓK

Ettől még Carrie Bradshaw is elsírná magát! Felrobbantotta az internetet a Manolo Blahnik és a Birkenstock közös kollekciója - FOTÓK
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

Szinte mindenki felkapta a fejét a divatszakmában, amikor felröppen a hír, hogy a világhírű cipőmárka, a Manolo Blahnik összeáll a Birkenstock branddel, mégpedig egy minőségi és igen exklúzív kollekció erejéig.

Az új darabokról készült képek végre napvilágot láttak, és hihetetlen gyorsasággal lepték el Instagramot, az eddigi kommenteket nézve pedig mindenkiben egyetlen kérdés fogalmazódott meg: Hogyan szerezhetnék egy Manolo Birkenstockot, mielőtt még elfogyna?

Manolo Blahnik és a Birkenstock kollaborációja már elérhető online, de csak bizonyos kiskereskedők oldalán. A kollaborációt a minőség és a funkció ihlette, hiszen mindkét márkának ez a védjegye. A Birkenstock klasszikus designját a Manolo gazdagsága és díszítése teszi igazán modernné, így a divatrajongók olyan egyedi és divatos termékekkel lehetnek gazdagabbak, amellyel nem kell lemondaniuk a kényelemről sem. Ez az a kulcsfogalom, amely iránt maga Blahnik is különösen rajong.

Az idők kezdete óta a ruhatáram részei.

Mondta a praktikus lábbelimárkáról a híres tervező, aki hozzátette, hogy nagyon örül, hogy a Manolo Blahnik esztétikáját a Birkenstock kényelmével tudták ötvözni.

Ami a cipőket illeti, a vásárlók a klasszikus belebújós szandálok és cipők közül válogathatnak, amelyek hosszú ideje a márka kínálatát színesítik, ugyanakkor most a velúr, a bársony és a feltűnő díszítések teszik még egyedibbé őket.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 cipő, ami egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.