Manikűrhorror

Manikűrhorror

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A manikűrös az az ember, aki kényzetet és csodássá varázsolja körmeinket. Elvileg! Ugyanis történt néhány olyan eset, ami nem ezt támasztja alá.

gif

Igaz történetek


1. Nem maradt körmöm

A legfájdalmasabb manikűr életemben akkor történt, amikor még nem voltam túl rutinos szalonbajáró. A kömrös csontra kivágta a körömágyamnál lévő bőrrt, mert szerinte túlságos rálógott a körömfelületemre és csúnyának találta. Szerintem túlságosan belejött! Azután, mivel nekem hosszú, mandulaformájú alapvetően a körmöm, úgy gondolta jó lesz nagyon rövidre vágni. Egyik vágást követte a másik és végül úgy nézett ki a kezem, mintha részegen magamban nyílrbáltam volna le.

Előre kellett fizetnem

Rengeteget keresgéltem, hogy találjak egy remek szalont. Végül ki is néztem egyet, amiről csupa jó véleményt olvastam (utólag megállapítva mindent magukról írhatták) , egy kicsit fura volt azonban, hogy neten keresztül előre kellett fizetni az összeg 70 %-át. Gondoltam annyira figyelnek a jó munkaerőre, hogy nem akarják, hogy pénzt veszítsen akkor se, ha a vendég nem ér oda. Kár volt azonban ezért a szolgáltatásért pénzt adnom, mert ronda formájú, ízléstene lett a manikűröm. Persze, hogy szóltam a menedzsernek, aki mikor meglátta a kezem, a lehető legmegyőzőbb hangján azt mondta, hogy ő még sosem látott ilyen szépet. Az igazáról nem sikerült meggyőzni, de azért el kell ismernem, átvderésből szuperek

Tönkretette a természetes körmöm

Egy férfi manikűröshöz kerültem, akinél láttam, hogy mindig kevesen vannak. Én ezt annak tulajdonítottam, hogy férfi és a nők néha még mindig nem tudják ezt hová tenni. Hát nem erről volt szó. Géllakk cserére érkeztem, az oldás során olyan vehemenciával esett neki a kezemnek, mintha le akarná tépni a körmöm is. Szóltam neki, hogy próbáljon finomabb lenne, de végül úgy távoztam, mint akit sokk és trauma ért. A géllakk felvitelét már nem is kértem...

Olvasd el ezt is!

A dolgozó magát szépítette

Éppen vártam, hogy a lámpa alatt megkössön a körmömre vitt anyag, amikor a manikűrösöm melletti kolléganő- akinél épp senki sem volt- lekapta a cipőjét és nekiállt körömcsipesszel levágni a lábujjkörmeit. Undorító volt. Én hülye szóvá is tettem, de minek- még engem torkoltak le, hogy ez egy körömszalon...

Rosszul sikerült lakkozások

Galéria / 10 kép

Gáz lakkozás

Megnézem a galériát

Gyönyörű lakkozások

Galéria / 4 kép

Rosszul sikerült lakkozások

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!