Az asztrológia szerint ezen a napon válik valóra a legtöbb álom: ekkor van a tízmilliószoros nap, ekkor van itt az ideje a manifesztációnak!

Az asztrológia szerint ezen a napon válik valóra a legtöbb álom: ekkor van a tízmilliószoros nap, ekkor van itt az ideje a manifesztációnak!
Forrás: Unsplash

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Nemcsak egy ritka égbolti jelenség lesz látható 2024. május 23-án az égbolton! A virághold csak a ráadás, ugyanis ekkor van az év egyik tízmilliószoros napja.

Május 23-án lesz látható a tavasz utolsó teliholdja, a virághold. Az idén ezt Nyilas Holdnak is nevezzük, ugyanis a teljes alakját a Nyilas jegyében éri el. A Nyilas optimista és jókedvű természete miatt a 2024-es virághold a bizakodás, az izgalom és a friss élmények utáni vágyakozás érzését fejezheti ki. De ez még nem minden, idén május 23-án tízmilliószoros nap is lesz. Érdemes lesz a naptárba is feljegyezni, ugyanis hatalmas változást hozhat az életünkbe!

A virághold idején felszínre törnek az érzelmek

A virághold a májusban megjelenő telihold neve. Azok számára, akik nem ismerik, a telihold egy holdfázis, amely akkor következik be, amikor a Nap és a Hold ellentétes csillagjegyekben állnak. Egyes asztrológusok szerint a telihold fokozott energiája feszültséget és izgalmat kelthet, ami elősegítheti a személyes és kollektív fejlődést. Sokan a teliholdat a felfokozott érzelmek, a tisztánlátás és a megerősödés időszakának tartják.

Ilyenkor valósulnak meg az álmok!

A virágholdat most is sokan várják, mert az asztrológusok szerint ez a a növekedés és kiteljesedés időszaka, ilyenkor nagy esély van arra, hogy álmaink valóra váljanak. Ez a nap ideális az izgalmas, új lehetőségek befogadására. A telihold idején, a Nap az Ikrek jegyében jár, ami segíti az új tapasztalatok megismerésében. Itt az ideje annak is, hogy leszámoljunk az elfojtott érzelmekkel: szánj időt arra, hogy felismerd és elengedd ezeket, mert csak így tudod befogadni az új, pozitív energiákat és lezárni a múltat. Merj nyíltan és őszintén kommunikálni, használd ki az igaz szavak óráját, tegyél pontot a konfliktusaidra. Ez különösen fontos, ugyanis ezzel egy időben van a tízmilliószoros nap is!

Vonzd be tízmilliószor is a jót!

2024-ben négy alakalommal van tízmilliószoros nap - az első már megvolt:

  • Az első tízmilliószoros nap: 2024. február 24. szombat
  • A második tízmilliószoros nap: 2024. május 23. csütörtök
  • A harmadik tízmilliószoros nap: 2024. július 9. kedd
  • A negyedik tízmilliószoros nap: 2024. október 23. szerda

A tízmilliószoros nap egy buddhista hagyományban gyökerező nap, amelyet különösen áldásosnak és jelentősnek tartanak. Ezen a napon az emberek hite szerint minden gondolat, szó és tett tízmilliószoros erővel hat vissza. Ezért sokan különös figyelmet fordítanak arra, hogy ezen a napon pozitív cselekedeteket hajtsanak végre, jó gondolatokat ápoljanak és jó szándékú szavakat mondjanak. Azt is mondják, hogy ilyenkor különösen sikeres lehet a manifesztáció is! Szóval, ha szeretnél valamit bevonzani az életedbe, akkor holnap mindenképp érdemes próbálkozni!

Kattints tovább, és megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségeket, amiket mi már nem fogunk látni az életünkben!

Galéria / 10 kép

Csillagászati jelenségek, amiket mi már nem láthatunk

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?