Az asztrológia szerint ezen a napon válik valóra a legtöbb álom: ekkor van a tízmilliószoros nap, ekkor van itt az ideje a manifesztációnak!

Az asztrológia szerint ezen a napon válik valóra a legtöbb álom: ekkor van a tízmilliószoros nap, ekkor van itt az ideje a manifesztációnak!
Forrás: Unsplash

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Nemcsak egy ritka égbolti jelenség lesz látható 2024. május 23-án az égbolton! A virághold csak a ráadás, ugyanis ekkor van az év egyik tízmilliószoros napja.

Május 23-án lesz látható a tavasz utolsó teliholdja, a virághold. Az idén ezt Nyilas Holdnak is nevezzük, ugyanis a teljes alakját a Nyilas jegyében éri el. A Nyilas optimista és jókedvű természete miatt a 2024-es virághold a bizakodás, az izgalom és a friss élmények utáni vágyakozás érzését fejezheti ki. De ez még nem minden, idén május 23-án tízmilliószoros nap is lesz. Érdemes lesz a naptárba is feljegyezni, ugyanis hatalmas változást hozhat az életünkbe!

A virághold idején felszínre törnek az érzelmek

A virághold a májusban megjelenő telihold neve. Azok számára, akik nem ismerik, a telihold egy holdfázis, amely akkor következik be, amikor a Nap és a Hold ellentétes csillagjegyekben állnak. Egyes asztrológusok szerint a telihold fokozott energiája feszültséget és izgalmat kelthet, ami elősegítheti a személyes és kollektív fejlődést. Sokan a teliholdat a felfokozott érzelmek, a tisztánlátás és a megerősödés időszakának tartják.

Ilyenkor valósulnak meg az álmok!

A virágholdat most is sokan várják, mert az asztrológusok szerint ez a a növekedés és kiteljesedés időszaka, ilyenkor nagy esély van arra, hogy álmaink valóra váljanak. Ez a nap ideális az izgalmas, új lehetőségek befogadására. A telihold idején, a Nap az Ikrek jegyében jár, ami segíti az új tapasztalatok megismerésében. Itt az ideje annak is, hogy leszámoljunk az elfojtott érzelmekkel: szánj időt arra, hogy felismerd és elengedd ezeket, mert csak így tudod befogadni az új, pozitív energiákat és lezárni a múltat. Merj nyíltan és őszintén kommunikálni, használd ki az igaz szavak óráját, tegyél pontot a konfliktusaidra. Ez különösen fontos, ugyanis ezzel egy időben van a tízmilliószoros nap is!

Vonzd be tízmilliószor is a jót!

2024-ben négy alakalommal van tízmilliószoros nap - az első már megvolt:

  • Az első tízmilliószoros nap: 2024. február 24. szombat
  • A második tízmilliószoros nap: 2024. május 23. csütörtök
  • A harmadik tízmilliószoros nap: 2024. július 9. kedd
  • A negyedik tízmilliószoros nap: 2024. október 23. szerda

A tízmilliószoros nap egy buddhista hagyományban gyökerező nap, amelyet különösen áldásosnak és jelentősnek tartanak. Ezen a napon az emberek hite szerint minden gondolat, szó és tett tízmilliószoros erővel hat vissza. Ezért sokan különös figyelmet fordítanak arra, hogy ezen a napon pozitív cselekedeteket hajtsanak végre, jó gondolatokat ápoljanak és jó szándékú szavakat mondjanak. Azt is mondják, hogy ilyenkor különösen sikeres lehet a manifesztáció is! Szóval, ha szeretnél valamit bevonzani az életedbe, akkor holnap mindenképp érdemes próbálkozni!

Kattints tovább, és megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségeket, amiket mi már nem fogunk látni az életünkben!

Galéria / 10 kép

Csillagászati jelenségek, amiket mi már nem láthatunk

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?