Magyar ékszerek, amikkel nem lőhetsz mellé: A Pároskarkötő bármikor tökéletes ajándék!

Magyar ékszerek, amikkel nem lőhetsz mellé: A Pároskarkötő bármikor tökéletes ajándék!
Forrás: Pexels
Facebook
Twitter
Pinterest

Alig hisszük el, hogy ezek a mesés termékek magyar alkotók kezei között készültek!

A #Vegyélhazait új Facebook Live interjúsorozatában minden héten más-más márkát, és a mögöttük álló alkotókat mutatjuk be a csoport tagjainak és az érdeklődőknek. A legújabb részben Votisky Ivonn volt a vendégünk, a Pároskarkötő megálmodója, aki a márka megalakulásáról, a termékekről és a jövőbeni céljairól mesélt nekünk. Az izgalmas interjú teljes terjedelmében visszanézhető!

A Pároskarkötő márka megalakulása egy baráti szívességből forrta ki magát, ma már szebbnél szebb ékszerek közül válogathatunk. A hiedelmekkel ellentétben, a páros karkötők nemcsak szerelmeseknek, de anya-lánya ajándéknak vagy akár baráti kedvességnek is tökéletes választás.

A páros ékszerrel az emberek az egymás iránt érzett szeretetet és köteléket tudják kifejezni, és ez az, ami engem a legjobban motivál

- mesélte nekünk a márka alkotója, Ivonn.

A márka különlegessége, hogy a weboldalon látható darabokon kívül személyre szabottan álmodhatjuk meg a mesés kiegészítőket, amiket Ivonn nagy szeretettel és odafigyeléssel készít. Így mindenki könnyen megtalálhatja a számára legjobb összeállítást, amit nagy örömmel viselhet majd. Nem csoda, hogy ilyen sokan rajonganak a termékeiért, hiszen különlegességeikkel megadják azt a pluszt, amit korábban mindig is kerestünk a kiegészítőkben. Jó, hogy vagytok!

Galéria / 10 kép

#Vegyélhazait: 10 kiegészítő, amit még jövő nyáron is imádni fogsz

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.