Magyar termékekkel ápolnád a bőröd? 5+1 márka, amit muszáj megismerned

Magyar termékekkel ápolnád a bőröd? 5+1 márka, amit muszáj megismerned
Forrás: Pexels

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy támogathatod a magyar márkákat, hogy közben a bőröd is hálás lesz érte!

Bár mindenkinek megvannak a kedvenc kozmetikai márkái, mégis kár lenne megfeledkezni arról, hogy ma már egyre több magyar márka szerepel a legjobbak között a boltok polcain, amik egytől egyig képesek igazán ragyogó eredményt elérni bőrünkön. Külön öröm, hogy az alkotók törekvéseinek köszönhetően mára már mindenünk adott ahhoz, hogy akár egy egész bőrápolási rutint elvégezhessünk ezekkel a termékekkel, ám ha eddig ismeretlen volt ez a terep számodra, akkor jó helyen jársz, ugyanis bemutatjuk, hogy melyek azok a magyar márkák, amiket muszáj ismerned! Külön jó hír, hogy most akár az összes a tiéd lehet, hiszen kedvezményesen szerezheted be a JOY-napokon május 13-16. között őket. Használatukkal nemcsak bőrödet, de hazai alkotók munkáit is támogathatod.

Hogy miért szerezd be őket? Mert hazai brandektől vásárolni sokkal fenntarthatóbb, környezetkímélőbb megoldás, mint a társaiktól. Arról nem is beszélve, hogy hatékonyságuk szinte magukért beszélnek. Mivel mindegyik készítmény különleges és egyedi a maga nemében, megéri mindet felfedezni.

5+1 magyar kozmetikum, amit imádni fog a bőröd!

A 100%-ban természetes hatóanyagú termékeknél nincs jobb! A gazdagon ápoló, hidratáló, kényeztető és lágy krém azonnal a kedvencünkké válik. Nemcsak vegán, de zero waste termék is egyben, ami illatmentes verzióban is vásárolható. Nem fogsz csalódni, hiszen ez a magyar natúrkozmetikum azonnal bársonyosan puhává varázsolja a bőrt! Szerezd be 20% kedvezménnyel a Mix Your Nature weboldalán!

A magas hatóanyag-tartalmú könnyű krém tökéletes választás, ha a szemkörnyék regenerálása a cél. Lágy állaga gyorsan felszívódik, így a rohanós hétköznapokban is könnyen használható. Értékes növényi olajok hozzáadásával táplál és energizál is. Ne hagyd ki a szuper ajánlatot és szerezd be 20% kedvezménnyel a Napsugaram Natúrpatika webáruházában!

A finomítatlan mangóvaj használatával rugalmasabbá, egészségessé válik a bőr. Puhítja és javíthatja a nagyon száraz, pörsenéses bőrt. Az édesnarancs és grapefruit illóolajok nemcsak fertőtlenítenek, de oldják a feszültséget és javítják a hangulatot. Bárki élvezheti a jótékony hatásait, hiszen minden bőrtípusra választható. Csapj le rá 20% kedvezménnyel a Viktoria Jilek webshopjában!

Nemcsak tisztít és regenerál, de frissít is. Minden bőrtípus számára, mely kíméletesen távolítja el a szennyeződést és a sminket, miközben védi és táplálja a bőrt. Szappangyökér-kivonat, damaszkuszirózsa-illóolaj, körömvirág-, ricinus- és szezámolaj kivonatának köszönhetően nem hiába sokak kedvence. Szerencse, hogy most 15% kedvezménnyel szerezheted be az Adrienne Feller webáruházában!

Könnyű állagának és jótékony hatóanyagainak köszönhetően a bőr legmélyebb rétegeibe képes eljutni a szérum. A szőlő és az őssejtek együttes antioxidáns hatása a bőrt simává, rugalmassá teszi. Rendszeres használatával a bőr öregedését is megakadályozza és növeli az ellenálló képességét. Egy igazi csodaszer. Jó hír, hogy most 20% kedvezménnyel szerezheted be az Ilcsi webshopjában!

A bőr feszesítése és az öregedés gátlása rengeteg nő legnagyobb álma. Szerencse, hogy ez a luxus bőrápoló erre szuper megoldást nyújt! Könnyed textúrája minden évszakban jól esik a bőrnek, hiszen nem zsírosít és gyorsan felszívódik. Növényi botox formulája klinikai szintű bőrfeszesítéssel ajándékozza meg arcbőrödet! Csapj le a kihagyhatatlan ajánlatra és szerezd be 25% kedvezménnyel a Schüssler weboldalán!

Ha mindez nem elég, válogass a rekor mennyiségű kuponok közül a JOY-napokon és szerezd be a kedvenc termékeidet akár 10-50-70% kedvezménnyel!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!