Azonnal dobj el mindent: megjelent Madonna lányának első dala!

Lourdes Leon
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Lourdes "Lola" Leon édesanyja nyomdokaiba lép, méghozzá szó szerint, ugyanis már nemcsak a saját hírnevén dolgozik serényen, mint modell, hanem énekesi babérokra is tör.

Augusztus 24-én Madonna 25 éves lánya, Lourdes, Lolahol néven kiadta debütáló kislemezét, a Lock&Key-t. A kísérő videoklipben, amelyet az Eartheatre rendezett, Lourdes New Yorkban táncol, számtalan helyszínen, többek között Houdini sírjánál, a queens-i Machpelah temetőben, majd a tengernél. De, ami ennél is érdekesebb, az a hangja, ami egészesen varázslatos.

A dal szövege pedig igen sejtelmes, ugyanis olyan mondatok hangzanak el, mint a: "Szükségem van egy kis levegőre”, „levegőhöz kell jutnom” vagy a „Nincs mit mondanom”.

Egy korábbi interjúban már beszélt ugyan az énekesi karrier lehetőségéről, de akkor úgy tűnt nem érdekli olyan mélyen, mint világhírű édesanyját, aki a mai napig az egyik legkíválóbb előadó.

Szerintem egy olyan szerep megtalálásáról van szó, amely nem lenne túl messze attól, aki már most vagyok...Őszintén szólva, a színészek nagyon idegesítenek, és nem igazán lennék a közelükben. Ami a zenét illeti pedig tudok énekelni, de egyszerűen nem érdekel.

Az elmúlt egy évben úgy fest megváltozott a véleménye, ugyanis a számhoz készült videoklipben olyan, mint aki erre született. Lourdes egyébként jelenleg az egyik legfelkapottabb modell. Olyan márkák kifutóján mutatta meg magát, mint a Savage X Fenty vagy a Versace.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Híres szülők, akiknek gyermekei sikeres modellekké váltak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!