Azonnal dobj el mindent: megjelent Madonna lányának első dala!

Lourdes Leon
Forrás: Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Lourdes "Lola" Leon édesanyja nyomdokaiba lép, méghozzá szó szerint, ugyanis már nemcsak a saját hírnevén dolgozik serényen, mint modell, hanem énekesi babérokra is tör.

Augusztus 24-én Madonna 25 éves lánya, Lourdes, Lolahol néven kiadta debütáló kislemezét, a Lock&Key-t. A kísérő videoklipben, amelyet az Eartheatre rendezett, Lourdes New Yorkban táncol, számtalan helyszínen, többek között Houdini sírjánál, a queens-i Machpelah temetőben, majd a tengernél. De, ami ennél is érdekesebb, az a hangja, ami egészesen varázslatos.

A dal szövege pedig igen sejtelmes, ugyanis olyan mondatok hangzanak el, mint a: "Szükségem van egy kis levegőre”, „levegőhöz kell jutnom” vagy a „Nincs mit mondanom”.

Egy korábbi interjúban már beszélt ugyan az énekesi karrier lehetőségéről, de akkor úgy tűnt nem érdekli olyan mélyen, mint világhírű édesanyját, aki a mai napig az egyik legkíválóbb előadó.

Szerintem egy olyan szerep megtalálásáról van szó, amely nem lenne túl messze attól, aki már most vagyok...Őszintén szólva, a színészek nagyon idegesítenek, és nem igazán lennék a közelükben. Ami a zenét illeti pedig tudok énekelni, de egyszerűen nem érdekel.

Az elmúlt egy évben úgy fest megváltozott a véleménye, ugyanis a számhoz készült videoklipben olyan, mint aki erre született. Lourdes egyébként jelenleg az egyik legfelkapottabb modell. Olyan márkák kifutóján mutatta meg magát, mint a Savage X Fenty vagy a Versace.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Híres szülők, akiknek gyermekei sikeres modellekké váltak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.