Madonna és Guy Ritchie 20 éves fia megkapta élete első modellmunkáját, alig lehet ráismerni!

sztár, sztárok,
Forrás: Kevin Mazur/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy újabb sztárcsemetét köszönthet a világ a modellek között: Rocco Ritchie, Madonna és Guy Ritchie fia egy igen stílusos kampánynak lett a főszereplője.

Az édesanyja világhírű zenei ikon, az apja zseniális filmrendező, így borítékolható volt, hogy a 20 éves Rocco Ritchie sem idegenkedik a reflektorfénytől. A fiatal fiú, akinek szülei 2008-ban váltak el, jelenleg képzőművészetet tanul Londonban, ám úgy fest, modellként is van jövője.

A The Rake magazinban látható fotókon Rocco igazi retro stílusú holmikat visel - a 40-es, 50-es években népszerű kockás öltönyök, zakók hozzá is nagyon közel állnak. Csak nem édesapjától örökölte ezen ruhadarabok iránti vonzódását? Mérget veszünk rá, hogy igen, hiszen a rendező is rajong ezért a stílusért, elég csak pár filmjét megnézni.

Az Insta-galériában lapozva a többi képét is láthatod!

Rocco maga is imádja a retró dolgokat, a korábbi évtizedek stílusát - így külön öröm számára, hogy az első modellmunkája alkalmából ilyesmiket viselhetett.

A fiú egyébként Angliában él édesapjával - sokkal közelebb áll hozzá ez az élet, mint amit Madonna él Amerikában.

Az angol filmrendező, Rocco apja, Guy Ritchie a 2008-as válás után Jacqui Ainsley modellt vette el 2015-ben, és három közös gyermekük született: Rafael 9, Rivka 8, Levi 7 évesek.

Galéria / 6 kép

Madonna 60 felett is bomba

Megnézem a galériát

A JOY Magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.