Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Madonna legfrissebb Grammy-gálás fotói a fél világot sokkolták. Bár az énekesnőről eddig is köztudott volt, hogy előszeretettel él a plasztika fiatalító lehetőségeivel, arra talán senki se számított, hogy egy szép napon képes ennyire átesni a ló túloldalára.

Kimondottan tisztelendő az, ha valaki a reflektorfények között is képes méltósággal viselni az évek múlását, de az sem megvetendő, ha egyesek a hírnévvel érvelve egy-egy kisebb beavatkozásra is rászánják magukat, hogy a lelkük és az egójuk megnyugtatásául egy frissebb arckép nézzen vissza rájuk a tükörből, ám nagyon jól tudjuk, hogy a sztárvilágban ennél azért jóval több véglet létezik. És tény és való, hogy mindenki úgy néz ki ahogy akar, de sajnos az elriasztó esetek között egy ideje Madonna neve is szerepel.

A világhírnevet az 1984-ben megjelent második albuma a Like a Virgin hozta el számára. Az azóta eltelt közel 40 évben pedig nemcsak a popzenére gyakorolt nagy hatást, hanem a trendek összes létező ágára is. A most 64 éves énekesnő a mai napig is az egyik legfényesebb csillag a zenei univerzumban, és aligha akad olyan ember, aki egyszer valahol ne hallotta volna az egyik dalát. Egy ilyen hihetetlen sikeres életút és karrier sem volt azonban elég ahhoz, hogy még időben megállj parancsoljon a benne élő nő és sztár maximalizmusának, és kiszálljon abból a fiatalságért vívott csatából, ami úgy tűnik, hogy már a szenvedélyévé vált. Természetes szépségét szerencsére sokáig megtartotta, ám pár évvel ezelőtt valami végleg megváltozott, mindez pedig épp azért volt sokak számára ennyire sokkoló, mert a legtöbbször napjainkban a social médiában, szétfilterezve találkozunk szemben vele, ám a Grammy-n látott valóság egészen más. EGÉSZEN!

Nézd meg, hogyan változott Madonna arca az évek során, és jutott el a 2023-as Grammy-ig!

Galéria / 13 kép

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Madonna és párkapcsolatai

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.