"A terhességi hegemben és a striáimban csak az emléket látom" - Mádai Vivien önelfogadásra buzdítja a nőket

"A terhességi hegemben és a striáimban csak az emléket látom" - Mádai Vivien önelfogadásra buzdítja a nőket
Forrás: @bobimolnar
Facebook
Twitter
Pinterest

Korábbi címlaplányunk osztotta meg őszinte gondolatait többek között az önelfogadásról.

A cikk támogatója a Triumph

Aki ismeri Mádai Vivient, az pontosan jól tudja, hogy nem sokan tudnak nála jobban motiválni és inspirációt adni egy mai nő számára. Interjúnkban fontos kérdéseket érintettünk a női léttel, az önelfogadással és a testi-lelki változással kapcsolatban. A fiatal édesanya életfilozófiáját egyszerűen mindenkinek ismernie kell!

Rengeteg anya, nő és fiatal lány merít energiát a pozitív gondolatidból és belőled. Hogyan éled ezt meg? Előfordult, hogy tehernek érezted?

Én nagyon örülök, ha valaki úgy látja, hogy az én pozitív filozófiámból vagy gondolatomból tud meríteni és átültetni a saját életébe. Talán mondhatom azt, hogy ez minden embernek egy óriási töltekezés és visszajelzés. Nekem soha nem okoz gondot, ha valaki segítséget kér tőlem vagy beszélgetésbe elegyedik velem egy olyan témával kapcsolatban, amit én gondolatébresztőként a közösségi média felületeimen megosztok.

"Alapvetően is mindig nagyon pozitív voltam, így mondhatom azt, hogy az én élethez való filozófiám egyik alapja, hogy nálam mindig tele van a pohár. Próbálom a fiamat is ebben a szemléletben nevelni."

Szerinted mi az, ami a mai világban képes igazán felemelni és önbizalmat adni egy nő számára? Mert valljuk be, mindannyiunknak szüksége van rá.

Érdekes dolog ez az önbizalom kérdés, mert ez nálam a mai napig napirendi ponton van, valahol még soha nem tudtam eldönteni, hogy van-e nekem önbizalmam, vagy csak próbálok nagyon pozitív maradni. Vannak bizonyos szituációk az életemben, amikor nagyon magabiztos vagyok és maximálisan ki tudok teljesedi, és vannak olyanok, amikor bizonytalan vagyok. Mindemellett pedig azt gondolom, hogy igazán a magunkba vetett hit tud minket átlendíteni a nehéz élethelyzeteken. Én is ezen dolgozom a mindennapokban.

Kép
forrás: @bobimolnar

Minden nő életében elérkezik az az idő, amikor a teste átmegy egyfajta változáson. Legyen szó fogyásról, hízásról, gyermekvállalásról vagy az öregedésről. Te hogyan kezelted a tested változásait?

Nagyon érdekes, hiszen ezt én soha nem éltem meg negatívan. Bármikor, amikor a szülés után maradt rajtam egy kis plusz kiló, lett rajtam narancsbőr vagy striás lett a combom, akkor mindig próbáltam a lehető legjobban kezelni.

"Pont a terhesség volt az a kardinális pont az életemben, amikor azt mondtam, hogy ezek apró jelek és pecsétek, amik mind-mind arra emlékeztetnek, hogy én világra hoztam egy gyermeket. Ez pedig nagyon jó érzés, hiszen bármikor ránézek a terhességi hegemre vagy az apró striákra, akkor látom ezekben az emléket."

Nyilván nem szeretnék álszent lenni és nem mondanám azt, hogy nem teszek meg mindent az egészségem érdekében és azért, hogy még jobban érezzem magam a bőrömben, de nem vagyok mániákus, inkább igyekszem az arany középutat megtalálni.

Az elfogadás sokszor nem egyszerű, főleg akkor, ha saját magunk felé kell gyakorolnunk. Mi volt az, ami segített neked ebben a folyamatban?

Alapvetően egy nagyon rugalmas embernek tartom magam és azt gondolom, hogy minden helyzetbe bele tudok simulni, persze vannak olyan szituációk, amikor ez nehezebben megy. Éppen ezért próbálok arra törekedni, hogy megéljem a pillanatot és örüljek annak, amim van, és ne mindig arra koncentráljak, hogy éppen mi a hiányom.

"Fontos, hogy szeressük magunkat és próbáljuk megtalálni magunkban azokat a dolgokat, amik minket jobbá tesznek és ne mindig arra gondoljunk, hogy mi az, ami nincs és mi az, ami lehetne."

Hihetetlen magabiztosságot sugárzol. Volt olyan pont az életedben, ahol szükséged volt külső segítségre vagy biztatásra?

Mindig jó, ha az ember környezetében vannak olyan emberek, akik el tudják látni jó tanáccsal. Nekem is van olyan, akinek a véleményére adok, de alapvetően ennek a kulcsa az önismeret. Én nagyon régóta foglalkozom ezzel és az önfejlesztéssel is, tudatos vagyok ebben a témában.

"Ahhoz, hogy az ember tényleg jól legyen magával, ahhoz kell, hogy ismerje önmagát. Akkor tudunk valamit igazán szeretni és jól bánni vele, hogy ha ismerjük. Szerintem ez az alappillére az önelfogadásnak is."

Milyen érzés a Triumph kampányában részt venni, ami egy nagyon fontos üzenetre hívja fel a nők figyelmét?

A Triumph márka egyébként is nagyon közel áll a szívemhez, mert nagyon szeretem azt a fajta filozófiát, amit ők közvetítenek az emberek felé, hiszen számomra ez több, mint egy fehérnemű márka. Nagyon szeretem az üzeneteiket, az összefogásaikat és azt, ahogyan a nőket kezelik és ahogyan a női lelket megközelítik.

"Én azt gondolom, hogy nagy szüksége van egy mai nőnek erre a fajta támogatásra."

Milyen érzés a Triumph kampányában részt venni, ami egy nagyon fontos üzenetre hívja fel a nők figyelmét?

Persze az ember egy kicsit ilyenkor még jobban kihúzza magát, hiszen az egy óriási büszkeségre ad okot számomra, hogy ők látnak bennem fantáziát és szimpatikus nekik az én életfilozófiám. Nagy öröm számomra, hogy már évek óta együtt dolgozhatok a Triumph-fal és remélem, hogy még jó sokáig tudjuk egymást segíteni.

Fedezd fel a Triumph legújabb Fit Smart melltartóját, ami lehetővé teszi, hogy a nők pozitívan éljék át a változásokat, miközben a termékek intelligensen alkalmazkodnak a különböző testek egyediségeihez!

A Fit Smart melltartó az intelligens tervezésének és 4D-mérnöki megoldásainak köszönhetően könnyen illeszkedik a rohanós mindennapokhoz. Lehetővé teszi a nők számára, hogy elfogadják a változásokat és magabiztosan, teljes kényelemben éljék az életüket. Rugalmas csipke anyagból készül, ami merevítő nélkül biztosítja a tökéletes tartást. Öt különböző méretéből adódóan mindenki megtalálhatja a kedvencét, ami könnyen igazodik a test egyediségeihez.

Kép

Galéria / 8 kép

A Triumph legújabb Fit Smart melltartója, ami elfogadásra buzdítja a nőket

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Molesztálás és bántalmazás! Pamela Anderson szomorú gyerekkorának döbbenetes titkairól mesélt

Pamela Anderson meglepő őszinteséggel vallott életének egy eddig kevésbé ismert részleteiről is.

Kép
Sztárok

Végre fény derült rá, melyik a legkedveltebb és a legutáltabb Harry Potter karakter: netezők szavazták meg

Listába szedtük a netes szavazás eredményét, szerintünk sok érdekesség kiderül belőle.

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Szépség
Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!