"A terhességi hegemben és a striáimban csak az emléket látom" - Mádai Vivien önelfogadásra buzdítja a nőket

"A terhességi hegemben és a striáimban csak az emléket látom" - Mádai Vivien önelfogadásra buzdítja a nőket
Forrás: @bobimolnar

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Korábbi címlaplányunk osztotta meg őszinte gondolatait többek között az önelfogadásról.

A cikk támogatója a Triumph

Aki ismeri Mádai Vivient, az pontosan jól tudja, hogy nem sokan tudnak nála jobban motiválni és inspirációt adni egy mai nő számára. Interjúnkban fontos kérdéseket érintettünk a női léttel, az önelfogadással és a testi-lelki változással kapcsolatban. A fiatal édesanya életfilozófiáját egyszerűen mindenkinek ismernie kell!

Rengeteg anya, nő és fiatal lány merít energiát a pozitív gondolatidból és belőled. Hogyan éled ezt meg? Előfordult, hogy tehernek érezted?

Én nagyon örülök, ha valaki úgy látja, hogy az én pozitív filozófiámból vagy gondolatomból tud meríteni és átültetni a saját életébe. Talán mondhatom azt, hogy ez minden embernek egy óriási töltekezés és visszajelzés. Nekem soha nem okoz gondot, ha valaki segítséget kér tőlem vagy beszélgetésbe elegyedik velem egy olyan témával kapcsolatban, amit én gondolatébresztőként a közösségi média felületeimen megosztok.

"Alapvetően is mindig nagyon pozitív voltam, így mondhatom azt, hogy az én élethez való filozófiám egyik alapja, hogy nálam mindig tele van a pohár. Próbálom a fiamat is ebben a szemléletben nevelni."

Szerinted mi az, ami a mai világban képes igazán felemelni és önbizalmat adni egy nő számára? Mert valljuk be, mindannyiunknak szüksége van rá.

Érdekes dolog ez az önbizalom kérdés, mert ez nálam a mai napig napirendi ponton van, valahol még soha nem tudtam eldönteni, hogy van-e nekem önbizalmam, vagy csak próbálok nagyon pozitív maradni. Vannak bizonyos szituációk az életemben, amikor nagyon magabiztos vagyok és maximálisan ki tudok teljesedi, és vannak olyanok, amikor bizonytalan vagyok. Mindemellett pedig azt gondolom, hogy igazán a magunkba vetett hit tud minket átlendíteni a nehéz élethelyzeteken. Én is ezen dolgozom a mindennapokban.

Kép
forrás: @bobimolnar

Minden nő életében elérkezik az az idő, amikor a teste átmegy egyfajta változáson. Legyen szó fogyásról, hízásról, gyermekvállalásról vagy az öregedésről. Te hogyan kezelted a tested változásait?

Nagyon érdekes, hiszen ezt én soha nem éltem meg negatívan. Bármikor, amikor a szülés után maradt rajtam egy kis plusz kiló, lett rajtam narancsbőr vagy striás lett a combom, akkor mindig próbáltam a lehető legjobban kezelni.

"Pont a terhesség volt az a kardinális pont az életemben, amikor azt mondtam, hogy ezek apró jelek és pecsétek, amik mind-mind arra emlékeztetnek, hogy én világra hoztam egy gyermeket. Ez pedig nagyon jó érzés, hiszen bármikor ránézek a terhességi hegemre vagy az apró striákra, akkor látom ezekben az emléket."

Nyilván nem szeretnék álszent lenni és nem mondanám azt, hogy nem teszek meg mindent az egészségem érdekében és azért, hogy még jobban érezzem magam a bőrömben, de nem vagyok mániákus, inkább igyekszem az arany középutat megtalálni.

Az elfogadás sokszor nem egyszerű, főleg akkor, ha saját magunk felé kell gyakorolnunk. Mi volt az, ami segített neked ebben a folyamatban?

Alapvetően egy nagyon rugalmas embernek tartom magam és azt gondolom, hogy minden helyzetbe bele tudok simulni, persze vannak olyan szituációk, amikor ez nehezebben megy. Éppen ezért próbálok arra törekedni, hogy megéljem a pillanatot és örüljek annak, amim van, és ne mindig arra koncentráljak, hogy éppen mi a hiányom.

"Fontos, hogy szeressük magunkat és próbáljuk megtalálni magunkban azokat a dolgokat, amik minket jobbá tesznek és ne mindig arra gondoljunk, hogy mi az, ami nincs és mi az, ami lehetne."

Hihetetlen magabiztosságot sugárzol. Volt olyan pont az életedben, ahol szükséged volt külső segítségre vagy biztatásra?

Mindig jó, ha az ember környezetében vannak olyan emberek, akik el tudják látni jó tanáccsal. Nekem is van olyan, akinek a véleményére adok, de alapvetően ennek a kulcsa az önismeret. Én nagyon régóta foglalkozom ezzel és az önfejlesztéssel is, tudatos vagyok ebben a témában.

"Ahhoz, hogy az ember tényleg jól legyen magával, ahhoz kell, hogy ismerje önmagát. Akkor tudunk valamit igazán szeretni és jól bánni vele, hogy ha ismerjük. Szerintem ez az alappillére az önelfogadásnak is."

Milyen érzés a Triumph kampányában részt venni, ami egy nagyon fontos üzenetre hívja fel a nők figyelmét?

A Triumph márka egyébként is nagyon közel áll a szívemhez, mert nagyon szeretem azt a fajta filozófiát, amit ők közvetítenek az emberek felé, hiszen számomra ez több, mint egy fehérnemű márka. Nagyon szeretem az üzeneteiket, az összefogásaikat és azt, ahogyan a nőket kezelik és ahogyan a női lelket megközelítik.

"Én azt gondolom, hogy nagy szüksége van egy mai nőnek erre a fajta támogatásra."

Milyen érzés a Triumph kampányában részt venni, ami egy nagyon fontos üzenetre hívja fel a nők figyelmét?

Persze az ember egy kicsit ilyenkor még jobban kihúzza magát, hiszen az egy óriási büszkeségre ad okot számomra, hogy ők látnak bennem fantáziát és szimpatikus nekik az én életfilozófiám. Nagy öröm számomra, hogy már évek óta együtt dolgozhatok a Triumph-fal és remélem, hogy még jó sokáig tudjuk egymást segíteni.

Fedezd fel a Triumph legújabb Fit Smart melltartóját, ami lehetővé teszi, hogy a nők pozitívan éljék át a változásokat, miközben a termékek intelligensen alkalmazkodnak a különböző testek egyediségeihez!

A Fit Smart melltartó az intelligens tervezésének és 4D-mérnöki megoldásainak köszönhetően könnyen illeszkedik a rohanós mindennapokhoz. Lehetővé teszi a nők számára, hogy elfogadják a változásokat és magabiztosan, teljes kényelemben éljék az életüket. Rugalmas csipke anyagból készül, ami merevítő nélkül biztosítja a tökéletes tartást. Öt különböző méretéből adódóan mindenki megtalálhatja a kedvencét, ami könnyen igazodik a test egyediségeihez.

Kép

Galéria / 8 kép

A Triumph legújabb Fit Smart melltartója, ami elfogadásra buzdítja a nőket

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!