Lupita Nyong'o hajmeresztőbe stílussal

lupita Nyong’o,felelmetes,horror,kontaktlencse,eye lens,scarry,horror szem,szineszno,black,fekete
Facebook
Twitter
Pinterest

Az Oscar-díjas színésznő az utóbbi időben fittyet hány mindenre és brutális sminkekben jelenik meg. Ezt ki érti.

gif

Tudtad, hogy Lupita szerepelt már az Instlye címlapján is?

Lupita Nyong'o,Lupita Nyong'o instyle,Lupita Nyong'o haja,oscar dijas szinésznő
Hosszú és tartalma interjúnkból következnek részletek.

„Nyerő szériában vagyok” – mondta. Csakugyan, 
a 36 éves Oscar-díjas színésznő karrierje meredeken ível felfelé. A 12 év rabszolgaság óta, vagyis az elmúlt három évben játszott a Star Wars: Az ébredő Erőben, az Eclipsed című Broadway-darabban, benne volt két Disney-produkcióban: Jon Favreau animációjához, 
A dzsungel könyvéhez a hangját adta, a Queen of Katwe című drámában pedig, mely egy sakkzseni történetét eleveníti fel, 
a főszerepet alakította.
Volt a Lancôme arca (a márka első sötét bőrű nagykövete)
és Hollywood egyik legüdébb, megkérdőjelezhetetlen stílusú divatikonja. Bár látszólag az egészet vidám könnyedséggel kezeli, a kérdés mégis adott: hogy csinálja? Egy csendes brooklyni kávézóban, túl egy citromos verbénateán, Nyong’o – akinek a testtartása szálegyenes, akár könyvet is egyensúlyozhatna a fején – úgy emlékszik vissza a Yale Egyetem dráma tagozatára, mint az egész életét megváltoztató időszakra. A húszas éveiben iratkozott be a felkapott szakra, de előtte már tanult filmezést a Hampshire College-ben, rendezett dokumentumfilmet olyan albínókról, akik fekete közösségben élnek, és szerepelt egy kenyai szappanoperában is. A Yale dékánja, James Bundy az első órán szigorú képzést ígért neki: 3 év megfeszített tanulással az öntudatlan inkompetenciából (nem tudod, miért buksz el) a tudatos inkompetencián (már tudod, miért buksz el) és a tudatos kompetencián (tudod, hogy tudod) át eljutsz az öntudatlan kompetenciáig (nyomás alatt is sikerül). Nyong’o elmondása szerint ez emberpróbáló feladat, de hozzáteszi, hogy az itt tanult módszert a színészettől a divaton át a harcművészetekig, vagyis mindenhol alkalmazza az életében.

„Tékvandózom, thai bokszra járok és capoeirázom. A harcban arra kell trenírozni az elmét, hogy ne tudatosan, hanem ösztönösen válaszoljon. Erősen kell figyelni a testünk reakcióit.”

És a célpont? Nyong’o elnevette magát. A Yale-en egy másik professzora adta a kezébe a Zen – Az íjászat művészete című könyvet, amely ezt a sportot mint a művészet és az élet metaforáját mutatja be. Az íjász akkor arat sikert, ha „nem a tárgyat célozza meg, hanem önmagát – és mégsem önmagát”. „Ezt a logikát követem minden feladatnál, amit elvállalok. Erőltetem a tanulást és az újratanulást, azután elállok a saját utamból, hogy elérjem a célt.”
Hogy tiszta legyen a feje, mindennap meditál egy brooklyni felhőkarcolóban lévő modern lakásában. „Van egy helyem, egy kis erőpont, amit megtöltök meditációval és energiával.” Kicsit bosszankodik, hogy a kávézóban nincs gluténmentes desszert, de azt mondja, a fejlődéséhez el kellett fogadnia, hogy az élet olyan rendetlen pillanatok összessége, amelyekben – mint Steve McQueen, a 12 év rabszolgaság rendezője mondta – meg kell próbálni „jobban elbukni”. „Az ember mindig megbocsát önmagának. Nem vagyok hajlandó megengedni, hogy egy bukás határozza meg a tehetségemet, a képességeimet vagy engem magam.”
Tudta, hogy rajta a világ szeme, ezért a kudarc eshetősége ijesztő volt számára. „Miután átvettem az Oscar-díjat, nem tudtam, mihez kezdjek. Ötletem sem volt. A lelkem egyik fele úgy érezte, minden visszaáll majd a normál állapotba, olyan lesz, mint az iskolában volt. De nem így történt. Ebből nehéz sértetlenül kikerülni.” Nyong’o tartott az úgynevezett Oscar-átoktól, ami különösen a legjobb női mellékszereplőket sújtja. „Ettől kezdve egyik bukás után jön a másik” – mondja. (Lásd Kim Basingert, Geena Davist és Mira Sorvinót.)
Visszaemlékezve élete bizonytalan időszakára, felidézi egy vígjáték producerét, aki megkérdezte tőle: mit szólna egy olyan filmhez, amelyben ő lenne a rossz szuperhős, a rossz rendőr vagy a rossz feleség? „Csak ültem ott holtra váltan, mintha megvalósult volna a legrosszabb rémálmom. Egyáltalán nem volt vicces!” Mindenkinek, aki színésznő akar lenni, keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de azoknak, akiknek nem fehér a bőrük, a megkülönböztetéssel és egyéb akadályokkal is szembe kell nézniük.

A 2016-ban készült interjúnk óta Nyong’o határozottan magára talált és semmi sem bizonytalaníthatja el. Ezt jelzi legutóbbi szettjeivel is, amelyek nemhogy nyuszinak mutatnák be, hanem még erősebbnek mint valaha. Sőt, néha a célon is túllő kicsit... vagy nem? Te mit gondolsz?

Milyennek találod Nyong’o kinézetét?
Nekem ez már nagyon sok!
Szerintem menő, hogy ilyen bevállalós.
Megosztom az eredményt

Galéria / 3 kép

Lupita Nyong'o narancs és pink kombója

Megnézem a galériát

Galéria / 6 kép

Lupita Nyong'o félelmetes sminkjei és frizurái

Megnézem a galériát

Galéria / 5 kép

Nézd meg a Lupitával készült anyagunkat

Megnézem a galériát
Tovább olvasok
Életmód

Nagyot szólt a magyar dizájn Londonban

London a világ egyik dizájnfővárosa, nem véletlenül szerveznek minden évben több csúcstalálkozót, konferenciát, kiállítást és vásárt is ott. Ezek közül az egyik legrangosabb a London Design Fair, amelyen idén 11 alkotó tette fel a dizájntérképre Magyarországot.

Stílus

Csapj le a legmenőbb őszi kabátokra 10.000 Ft alatt!

Még mindig nem szerezted be az idei legtrendibb őszi kabátodat? Segítünk!

Sztárok

Nézd meg a szexi lelkészt, mielőtt letörli magát az Instagramról!

Semmi sem lesz olyan forró ma, mint Oskar, a svéd crossfit lelkész, aki egy csapásra az Instagram sztárja lett.

Egyéb

Csomagolj és vidd!

Egy szép kivitelezésű papírtáska, amelybe az ajándékainkat csomagoljuk, vagy személyes dolgainkat visszük nap mint nap, mindig egy kis eleganciát kölcsönöz tárgyainknak, és ezzel lényegében nekünk.

Egyéb

Ne hagyjuk magunkat átverni, avagy hogyan vásároljunk valódi gyöngyöt

Mikor gyöngysort vásárolunk, az egyik legfontosabb dolog, hogy ne hagyjuk, hogy hamis gyöngyöt adjanak el nekünk igazi gyöngy helyett. A valódi gyöngyök lehetnek igazgyöngyök, illetve tenyésztett gyöngyök egyaránt. Nagyon fontos, hogy ezekkel tisztában legyünk, és különbséget tudjunk tenni közöttük.

Egyéb

Találó ajándék szülinapra

Egy születésnapi ajándék akkor jó, ha az ünnepeltnek eszében sincs tovább ajándékozni azt.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem