Lupita Nyong'o hajmeresztőbe stílussal

lupita Nyong’o,felelmetes,horror,kontaktlencse,eye lens,scarry,horror szem,szineszno,black,fekete

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Oscar-díjas színésznő az utóbbi időben fittyet hány mindenre és brutális sminkekben jelenik meg. Ezt ki érti.

gif

Tudtad, hogy Lupita szerepelt már az Instlye címlapján is?

Lupita Nyong'o,Lupita Nyong'o instyle,Lupita Nyong'o haja,oscar dijas szinésznő
Hosszú és tartalma interjúnkból következnek részletek.

„Nyerő szériában vagyok” – mondta. Csakugyan, 
a 36 éves Oscar-díjas színésznő karrierje meredeken ível felfelé. A 12 év rabszolgaság óta, vagyis az elmúlt három évben játszott a Star Wars: Az ébredő Erőben, az Eclipsed című Broadway-darabban, benne volt két Disney-produkcióban: Jon Favreau animációjához, 
A dzsungel könyvéhez a hangját adta, a Queen of Katwe című drámában pedig, mely egy sakkzseni történetét eleveníti fel, 
a főszerepet alakította.
Volt a Lancôme arca (a márka első sötét bőrű nagykövete)
és Hollywood egyik legüdébb, megkérdőjelezhetetlen stílusú divatikonja. Bár látszólag az egészet vidám könnyedséggel kezeli, a kérdés mégis adott: hogy csinálja? Egy csendes brooklyni kávézóban, túl egy citromos verbénateán, Nyong’o – akinek a testtartása szálegyenes, akár könyvet is egyensúlyozhatna a fején – úgy emlékszik vissza a Yale Egyetem dráma tagozatára, mint az egész életét megváltoztató időszakra. A húszas éveiben iratkozott be a felkapott szakra, de előtte már tanult filmezést a Hampshire College-ben, rendezett dokumentumfilmet olyan albínókról, akik fekete közösségben élnek, és szerepelt egy kenyai szappanoperában is. A Yale dékánja, James Bundy az első órán szigorú képzést ígért neki: 3 év megfeszített tanulással az öntudatlan inkompetenciából (nem tudod, miért buksz el) a tudatos inkompetencián (már tudod, miért buksz el) és a tudatos kompetencián (tudod, hogy tudod) át eljutsz az öntudatlan kompetenciáig (nyomás alatt is sikerül). Nyong’o elmondása szerint ez emberpróbáló feladat, de hozzáteszi, hogy az itt tanult módszert a színészettől a divaton át a harcművészetekig, vagyis mindenhol alkalmazza az életében.

„Tékvandózom, thai bokszra járok és capoeirázom. A harcban arra kell trenírozni az elmét, hogy ne tudatosan, hanem ösztönösen válaszoljon. Erősen kell figyelni a testünk reakcióit.”

És a célpont? Nyong’o elnevette magát. A Yale-en egy másik professzora adta a kezébe a Zen – Az íjászat művészete című könyvet, amely ezt a sportot mint a művészet és az élet metaforáját mutatja be. Az íjász akkor arat sikert, ha „nem a tárgyat célozza meg, hanem önmagát – és mégsem önmagát”. „Ezt a logikát követem minden feladatnál, amit elvállalok. Erőltetem a tanulást és az újratanulást, azután elállok a saját utamból, hogy elérjem a célt.”
Hogy tiszta legyen a feje, mindennap meditál egy brooklyni felhőkarcolóban lévő modern lakásában. „Van egy helyem, egy kis erőpont, amit megtöltök meditációval és energiával.” Kicsit bosszankodik, hogy a kávézóban nincs gluténmentes desszert, de azt mondja, a fejlődéséhez el kellett fogadnia, hogy az élet olyan rendetlen pillanatok összessége, amelyekben – mint Steve McQueen, a 12 év rabszolgaság rendezője mondta – meg kell próbálni „jobban elbukni”. „Az ember mindig megbocsát önmagának. Nem vagyok hajlandó megengedni, hogy egy bukás határozza meg a tehetségemet, a képességeimet vagy engem magam.”
Tudta, hogy rajta a világ szeme, ezért a kudarc eshetősége ijesztő volt számára. „Miután átvettem az Oscar-díjat, nem tudtam, mihez kezdjek. Ötletem sem volt. A lelkem egyik fele úgy érezte, minden visszaáll majd a normál állapotba, olyan lesz, mint az iskolában volt. De nem így történt. Ebből nehéz sértetlenül kikerülni.” Nyong’o tartott az úgynevezett Oscar-átoktól, ami különösen a legjobb női mellékszereplőket sújtja. „Ettől kezdve egyik bukás után jön a másik” – mondja. (Lásd Kim Basingert, Geena Davist és Mira Sorvinót.)
Visszaemlékezve élete bizonytalan időszakára, felidézi egy vígjáték producerét, aki megkérdezte tőle: mit szólna egy olyan filmhez, amelyben ő lenne a rossz szuperhős, a rossz rendőr vagy a rossz feleség? „Csak ültem ott holtra váltan, mintha megvalósult volna a legrosszabb rémálmom. Egyáltalán nem volt vicces!” Mindenkinek, aki színésznő akar lenni, keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de azoknak, akiknek nem fehér a bőrük, a megkülönböztetéssel és egyéb akadályokkal is szembe kell nézniük.

A 2016-ban készült interjúnk óta Nyong’o határozottan magára talált és semmi sem bizonytalaníthatja el. Ezt jelzi legutóbbi szettjeivel is, amelyek nemhogy nyuszinak mutatnák be, hanem még erősebbnek mint valaha. Sőt, néha a célon is túllő kicsit... vagy nem? Te mit gondolsz?

Milyennek találod Nyong’o kinézetét?
Nekem ez már nagyon sok!
Szerintem menő, hogy ilyen bevállalós.
Megosztom az eredményt

Galéria / 3 kép

Lupita Nyong'o narancs és pink kombója

Megnézem a galériát

Galéria / 6 kép

Lupita Nyong'o félelmetes sminkjei és frizurái

Megnézem a galériát

Galéria / 5 kép

Nézd meg a Lupitával készült anyagunkat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!