Leesik az állunk: tetőtől talpig kivágott ruhában mutatta meg mesés alakját Madonna lánya

Lourdes Leon
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Madonna lánya, Lourdes Leon az elmúlt években szépen felépítette modell karrierjét, és ezzel együtt extravagáns stílusát is.

A 26 éves modell és művész szombaton a Grand Cayman-i Palm Heights szállodában töltötte az idejét, ahol barátnője és zenésztársa, Eather is vele volt. A programról néhány fotót is megosztott a fiatal lány, aki jelenleg a Karib-szigeteken tartózkodik pihenés céljából.

Ám, a nyaralása helyett a ruhájával sikerült magára vonni a világ figyelmét, ugyanis szinte mindent láttatni engedett a szaggatott részekkel teli - ruhadarabnak nehezen nevezhető - szett. Lourdes nem titkolja, hogy imádja a meghökkentő, és mások által kissé sokat mutató ruhákat, ugyanakkor úgy véli, hogy mindenkinek joga van az önkifejezéshez, és ha ezt valaki az öltözködésében teszi, akkor ne hagyja, hogy mások véleménye tántorítsa el.

Lourdes, akit egyébként mindenki Lolának becéz, egy az egyben édesanyjára ütött. Megbotránkoztató öltözködése és kisugárzása mindenkit magával ragad, akivel csak találkozik. Ezért is kérhette fel Rihanna saját fehérnemű márkája, a Savage X Fenty legutóbbi bemutatójának egyik főmodelljévé.

Lourdes nőies és hibátlan alakjára már több tervező és márka is felfigyelt, ám a sztárcsemete elsősorban zenei karriert szeretne. Nemrég jelent meg debütáló albuma, amelyről sokat ugyan még nem hallani, de az biztos, hogy édesanyja tehetségéből bőven kijutott neki. Lourdesnek egy ideig nem volt túl fényes a kapcsolata anyjával, de mára rendeződött közöttük minden és szinte mindig akad egy-egy olyan alkalom, amikor közös fotón látni őket és testvéreit.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

7 szabály, amit Madonna gyerekeinek mindig be kell tartania

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!