Az Oscar-díjas színésznő, Kate Winslet a L'Oréal új, globális nagykövete

Az Oscar-díjas színésznő, Kate Winslet a L'Oréal új, globális nagykövete
Forrás: PR

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Fontos üzenetet ad át a színésznő!

Minden idők egyik legnagyobb színésznője, az önbizalom megtestesítője és a változások aktivistája – A L’Oréal Paris örömmel jelenti be legújabb globális nagykövetét, Kate Winslet-et, aki osztozik a nők küldetésében: soha ne kételkedj önmagadban, mi mind megérdemeljük.

Kép
forrás: PR

Saját sorsának megálmodója

Miután megkapta kora legnagyobb sikerfilmjének, a Titanicnak főszerepét, Hollywood felfedezte az akkor 21 éves Kate Winslet-et. A fiatal színésznő a hollywoodi filmek helyett jelentőségteljes szerepeket választott, melyekhez személyes kapcsolat fűzte, és amelyek a nőket teljességükben és emberségükön keresztül mutatta be. Elhatározta, hogy eggyé fog válni karaktereivel, ahelyett hogy csak szerepeket játszana. Az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmben, egy olyan nőt alakított, akinek a szerelme emlékei kitörlődnek. Az Apró titkokban egy utálatos anyuka, míg A szabadság útjai című filmben egy nyughatatlan feleség. Tehetségével és sokoldalúságával rengeteg elismerést- többek között a kritikusokét is kivívta magának. Harmincas évei elejére a legfiatalabb, legtöbb Oscar-díjra jelölt színésznő lett, 2008-ban pedig elnyerte első Oscar-díját A Felolvasóban nyújtott alakításáért.

Erejét és emberfeletti képességét mutatja többek között az is, hogy az Avatar 2 című filmben betöltött szerepe kedvéért a közelmúltban megtanulta a szabadtüdős merülés technikáját. A filmben több, mint 7 percig tartja vissza lélegzetét a víz alatt. A forgatás során ismét találkozhatott a Titanic rendezőjével, James Cameronnal, akivel közösen dolgozhat az Avatar 2 forgatása során is.

A női hangok felerősítője

Kate Winslet szenvedélye azon nők megszemélyesítése, akiknek történeteit soha nem mondták el a képernyőn, hogy ezáltal visszaadja számukra történelmi jelentőségüket. Legutóbbi szerepében, a Megkövült szívekben, Francis Lee rendező második filmjében, a fosszíliagyűjtő Mary Anning el nem mondott történetét viszi vászonra. Kate Winslet Anning szerepét játssza, akinek nevéhez a XIX. század legfontosabb kövületeinek felfedezése fűződik.

„Sok munka kellett ahhoz, hogy eljussak egy olyan szintre, ahol nem kérek bocsánatot azért, aki vagyok, ahol elfogadom a hibáimat. Örömmel csatlakozom a L'Oréal Paris csapatához, hogy kijelenthessem: bátorság és erő kell ahhoz, hogy elhidd, hogy megérdemled. Néha előfordulhat, hogy úgy érzed, nem érdemled meg... Mindannyiunknak vannak ilyen pillanatai, és ettől leszünk emberiek mindannyian. De minél többet mondod ezeket a szavakat, és hiszel mindabban, ami valójában vagy, akkor az idővel és a magadba vetett hittel te is úgy érzed majd, hogy megérdemled” - említette a színésznő.

Kép
forrás: PR

„Kate Winslet igazi ikon – aki filmjeiben és a való életben egyaránt erős nő – egy bátorító hang a L'Oréal Paris missziójában: higgy magadban, hogy a következő generáció egy pillanatig se kételkedjen ebben. Kate Winslet tehetségével kelti életre a női történeteket és támogatja azokat, akik nem tudják hallatni hangjukat – Kate Winslet közvetíti az emberek felé azokat az értékeket, amiket a L'Oréal Paris magáénak vall. Arra ösztönzi a nőket, hogy ismerjék meg értékeiket, ünnepeljék szépségüket és merjenek önmaguk lenni” - mondta Delphine Viquier-Hovasse, a L'oréal Paris globális márkaelnöke.

Önbizalomhiánytól az elfogadásig

Kate Winslet az önbizalomhiánytól az önelfogadásig vezető útját inspiráló nyitottsággal osztja meg. Számos díja közül az egyiket mindazoknak a lányoknak dedikálja, akik kételkednek önmagukban. A színésznő egy hang, amely magabiztosságot közvetít mindenki számára. A következő generáció mentora, a színésznő a kritikusok által elismert Easttowni rejtélyek című HBO sorozat főszereplője és producere, ahol egy kisvárosi nyomozót játszik, aki egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz.

Kép
forrás: PR

Hangja azoknak, akik nem tudják hallatni a hangjukat

Kate Winslet a L’Oréal Paris értékeivel azonos értékeket közvetít: egyenlő jogok, feminizmus, befogadás és fenntarthatóság. Az életben, akárcsak a művészetben, támogatja a nők jogait. Mivel a családon belüli erőszak az egekbe szökött a lezárások során, a színésznő csatlakozott az ENSZ Women mozgalomhoz, hogy közvetítse a globális Shadow Pandemic kampányt, melynek célja az emberek ösztönzése arra, hogy ellenőrizzék a veszélyeztetett nőket. Az Ovarian Cancer Action kampány támogatásával egy olyan világért dolgozik, ahol egyetlen nő sem hal meg petefészekrákban. A hátrányos helyzetű gyermekek támogatójaként alapítója a Golden Hat Alapítványnak, amely kampányt folytat az autizmussal élő emberek iránti attitűd megváltoztatásáért. A jótékonysági célokból a Cardboard Citizens támogatójaként azt javasolja, hogy a színház révén változtassák meg a hajléktalan emberek megítélését. Környezetvédelmi tevékenységei között szerepel a The Word Forest Organization támogatása, amely fákat ültet, megkönnyíti az oktatást és támogatja a nők csoportját Kenyában. Mindezen túl még további lépést tesz: megszünteti a színészi karrierjével járó szén-dioxid-kibocsátását.

Az első L'Oréal Paris kampány, amiben feltűnik a csodálatos Kate Winslet, az új Preference hajfesték 2021 júniusi kampánya lesz.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.