Az Oscar-díjas színésznő, Kate Winslet a L'Oréal új, globális nagykövete

Az Oscar-díjas színésznő, Kate Winslet a L'Oréal új, globális nagykövete
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Fontos üzenetet ad át a színésznő!

Minden idők egyik legnagyobb színésznője, az önbizalom megtestesítője és a változások aktivistája – A L’Oréal Paris örömmel jelenti be legújabb globális nagykövetét, Kate Winslet-et, aki osztozik a nők küldetésében: soha ne kételkedj önmagadban, mi mind megérdemeljük.

Kép
forrás: PR

Saját sorsának megálmodója

Miután megkapta kora legnagyobb sikerfilmjének, a Titanicnak főszerepét, Hollywood felfedezte az akkor 21 éves Kate Winslet-et. A fiatal színésznő a hollywoodi filmek helyett jelentőségteljes szerepeket választott, melyekhez személyes kapcsolat fűzte, és amelyek a nőket teljességükben és emberségükön keresztül mutatta be. Elhatározta, hogy eggyé fog válni karaktereivel, ahelyett hogy csak szerepeket játszana. Az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmben, egy olyan nőt alakított, akinek a szerelme emlékei kitörlődnek. Az Apró titkokban egy utálatos anyuka, míg A szabadság útjai című filmben egy nyughatatlan feleség. Tehetségével és sokoldalúságával rengeteg elismerést- többek között a kritikusokét is kivívta magának. Harmincas évei elejére a legfiatalabb, legtöbb Oscar-díjra jelölt színésznő lett, 2008-ban pedig elnyerte első Oscar-díját A Felolvasóban nyújtott alakításáért.

Erejét és emberfeletti képességét mutatja többek között az is, hogy az Avatar 2 című filmben betöltött szerepe kedvéért a közelmúltban megtanulta a szabadtüdős merülés technikáját. A filmben több, mint 7 percig tartja vissza lélegzetét a víz alatt. A forgatás során ismét találkozhatott a Titanic rendezőjével, James Cameronnal, akivel közösen dolgozhat az Avatar 2 forgatása során is.

A női hangok felerősítője

Kate Winslet szenvedélye azon nők megszemélyesítése, akiknek történeteit soha nem mondták el a képernyőn, hogy ezáltal visszaadja számukra történelmi jelentőségüket. Legutóbbi szerepében, a Megkövült szívekben, Francis Lee rendező második filmjében, a fosszíliagyűjtő Mary Anning el nem mondott történetét viszi vászonra. Kate Winslet Anning szerepét játssza, akinek nevéhez a XIX. század legfontosabb kövületeinek felfedezése fűződik.

„Sok munka kellett ahhoz, hogy eljussak egy olyan szintre, ahol nem kérek bocsánatot azért, aki vagyok, ahol elfogadom a hibáimat. Örömmel csatlakozom a L'Oréal Paris csapatához, hogy kijelenthessem: bátorság és erő kell ahhoz, hogy elhidd, hogy megérdemled. Néha előfordulhat, hogy úgy érzed, nem érdemled meg... Mindannyiunknak vannak ilyen pillanatai, és ettől leszünk emberiek mindannyian. De minél többet mondod ezeket a szavakat, és hiszel mindabban, ami valójában vagy, akkor az idővel és a magadba vetett hittel te is úgy érzed majd, hogy megérdemled” - említette a színésznő.

Kép
forrás: PR

„Kate Winslet igazi ikon – aki filmjeiben és a való életben egyaránt erős nő – egy bátorító hang a L'Oréal Paris missziójában: higgy magadban, hogy a következő generáció egy pillanatig se kételkedjen ebben. Kate Winslet tehetségével kelti életre a női történeteket és támogatja azokat, akik nem tudják hallatni hangjukat – Kate Winslet közvetíti az emberek felé azokat az értékeket, amiket a L'Oréal Paris magáénak vall. Arra ösztönzi a nőket, hogy ismerjék meg értékeiket, ünnepeljék szépségüket és merjenek önmaguk lenni” - mondta Delphine Viquier-Hovasse, a L'oréal Paris globális márkaelnöke.

Önbizalomhiánytól az elfogadásig

Kate Winslet az önbizalomhiánytól az önelfogadásig vezető útját inspiráló nyitottsággal osztja meg. Számos díja közül az egyiket mindazoknak a lányoknak dedikálja, akik kételkednek önmagukban. A színésznő egy hang, amely magabiztosságot közvetít mindenki számára. A következő generáció mentora, a színésznő a kritikusok által elismert Easttowni rejtélyek című HBO sorozat főszereplője és producere, ahol egy kisvárosi nyomozót játszik, aki egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz.

Kép
forrás: PR

Hangja azoknak, akik nem tudják hallatni a hangjukat

Kate Winslet a L’Oréal Paris értékeivel azonos értékeket közvetít: egyenlő jogok, feminizmus, befogadás és fenntarthatóság. Az életben, akárcsak a művészetben, támogatja a nők jogait. Mivel a családon belüli erőszak az egekbe szökött a lezárások során, a színésznő csatlakozott az ENSZ Women mozgalomhoz, hogy közvetítse a globális Shadow Pandemic kampányt, melynek célja az emberek ösztönzése arra, hogy ellenőrizzék a veszélyeztetett nőket. Az Ovarian Cancer Action kampány támogatásával egy olyan világért dolgozik, ahol egyetlen nő sem hal meg petefészekrákban. A hátrányos helyzetű gyermekek támogatójaként alapítója a Golden Hat Alapítványnak, amely kampányt folytat az autizmussal élő emberek iránti attitűd megváltoztatásáért. A jótékonysági célokból a Cardboard Citizens támogatójaként azt javasolja, hogy a színház révén változtassák meg a hajléktalan emberek megítélését. Környezetvédelmi tevékenységei között szerepel a The Word Forest Organization támogatása, amely fákat ültet, megkönnyíti az oktatást és támogatja a nők csoportját Kenyában. Mindezen túl még további lépést tesz: megszünteti a színészi karrierjével járó szén-dioxid-kibocsátását.

Az első L'Oréal Paris kampány, amiben feltűnik a csodálatos Kate Winslet, az új Preference hajfesték 2021 júniusi kampánya lesz.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.