Ismerd meg az abszolút nőiesség illatát!

Ismerd meg az abszolút nőiesség illatát!
Forrás: LOREAL
Facebook
Twitter
Pinterest

SZABAD. Ez az egy szó az, amely tökéletesen leírja Yves Saint Laurent-t. Mindig pengeélen. Kísérletezve. Szabályokat áthágva.

A szmokingot provokatív esti női viseletté téve a ’60-as években. Az ultranőiesség erejének szabadságát engedő, viselőjét semmiben nem korlátozó miniszoknyákkal felszabadítva. Mert vannak helyek, ahova el kell menned. Mert vannak érzések, amiket meg kell tapasztalnod. Mert egyszerre lehetsz erős és extra nőies. A luxus megszállottja és harmóniában a természettel. Ultra laza és nagyon szexi, a saját, belső tüzed által vezérelve, életed minden pontján azzal fűtve… Kiáltani, ha úgy tartja kedved. Lenyugodni, amikor csak akarsz.

Kattints a képre és tudj meg többet!
forrás: LOREAL
Kattints a képre és tudj meg többet!

Megszületett a szabadság ikonikus illata. Egy lazán szexi, virágos illat. Franciaország és Marokkó találkozásaként megalkotva. Párizs és New York között megálmodva. A maszkulin és a feminin közötti vonalon egyensúlyozva. A Libre esetében testreszabta a fougère illatok kulcsösszetevőjét, hogy annak pompáját provence-i díva levendula szívvel hangsúlyozza ki, ezzel kiemelve az illat legmelegebb, legédesebb oldalát.

Amikor Carlos Benaïm megalkotta a legérzékibb narancsvirág abszolútumot, amit Anne Flipo valaha szagolt, egyből beleszeretett, ahogy az édes fehér virág rejtett, forrón izzó karakterét felfedi. A madagaszkári vanília és a klasszikus ámbra jegy, a grisalva, teszi a fougère alapszerkezetet nőiessé és adja meg az addiktív virágos szív perzselő intenzitását.

Kép
forrás: LOREAL

A friss akkord 7 évet és 1500 variációt felölelő tökéletesítését követően, a LIBRE a két mester parfümőr közös munkája gyümölcseként jött létre. Tiszta és egyenes, akárcsak egy egyenes szabású öltöny vagy a láb a tűsarkúban. Egy kiáltás. Egy láng. Egy fénysugár.

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.