Láttad már? Ő Lisa Marie Presley legidősebb lánya, akit már Hollywood is kiszemelt magának

Láttad már? Ő Lisa Marie Presley legidősebb lánya, akit már Hollywood is kiszemelt magának
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Lisa Marie Presley lányának minden esélye megvan arra, hogy rövidesen Hollywood legnagyobb csillagjai közé kerüljön.

Lisa Marie Presley 1988. október 3-án ment hozzá Danny Keough zenészhez. Elvis lánya 21 éves volt, amikor 1989. május 29-én megszületett első gyermeke, Danielle Riley, akit 1992. október 21-én öccse - a sajnos 2020 novemberében önkezével vetett véget életének -, Benjamin Storm követett.

A családi idill azonban nem tartott sokáig, és a pár útjai 1994 májusában hivatalos keretek között is búcsút mondtak egymásnak. Az énekesnőként is aktívan próbálkozó Lisa Marie Presley az első férjével való válása után mindössze 20 nappal feleségül ment Michael Jacksonhoz, és bár a sztárt már akkoriban sem kerülték el a gyermekmolesztálási vádak, neje mindvégig kitartott mellette, és az sem érdekelte, hogy a közvélemény miként vélekedik arról, hogy saját csemetéit is a popsztár otthonába költöztette. Riley és Benjamin a családot körüllengő legendák és pletykák ellenére is próbáltak hétköznapi gyerekek maradni, és ebben szüleik is segítségükre voltak.

Lisa Marie Presley és első férje 1991-ben
forrás: Getty Images
Lisa Marie Presley és első férje 1991-ben

És hogy miként alakult Riley Keough élete két teljesen különböző anyagi háttérrel bíró szülő mellett, és milyen nővé cseperedett Lisa Marie Presley legidősebb gyermeke? Kattints tovább és mutatjuk!

Galéria / 10 kép

Ismerd meg Lisa Marie Presley legidősebb lányát, Riley Keought

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

9 bizonyíték arra, hogy Elvis Presley családját több generáció óta tragédiák sújtják

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.