Johnny Depp lányát élete legvadítóbb szerepében láthatjuk viszont: az Eufória alkotói elkészítették az év legbotrányosabb sorozatát

Johnny Depp lányát élete legvadítóbb szerepében láthatjuk viszont: az Eufória alkotói elkészítették az év legbotrányosabb sorozatát
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy biztos; NAGYON VÁRJUK!

Lily-Rose Depp sok évig arról volt ismert (azon kívül, hogy Johnny Depp az apukája), hogy nagymenő modell és ő a Chanel hivatalos arca. Aztán jött az V. Henrik című HBO-s sorozat, ami beindította az akkor még csak 19 éves Lily-Rose színészi karrierjét is.

Úgy tűnik tehát, hogy a gyönyörű sztár a tehetséget is örökölte apukájától, az HBO ugyanis egy újabb nagy lehetőséget adott neki! The Idol címmel ugyanis hamarosan bemutatják az év legjobban várt sorozatát, aminek főszereplője Lily-Rose Deppen kívül The Weeknd lesz, a produkcióhoz pedig végre megérkezett az első előzetes.

Persze ne örülj annyira előre, mert az előzetesből szinte semmi nem derül ki, csupán egy dolog; hihetetlenül elborult és botrányos lesz! Lily-Rose valószínűleg még soha nem játszott ennyire szexi és megbotránkoztató szerepet, ha viszont eláruljuk, hogy a sorozatot az Eufória alkotói jegyzik, akkor hirtelen minden világos lesz.

A sorozat tele lesz droggal, erotikával és meghökkentő fordulatokkal, mi viszont nagyon várjuk, hiszen, ha legalább fele annyira jó lesz, mint az Eufória, akkor már jól jártunk!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

Híres modellek, akik színésznőként is kipróbálták magukat

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!