Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Liam Neeson szívszaggató fogadalma: annyira szerette feleségét, hogy halála után is hűséges maradt hozzá

Liam Neeson szívszaggató fogadalma: annyira szerette feleségét, hogy halála után is hűséges maradt hozzá
Forrás: Elrabolva című film

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Liam Neeson igazi nőfaló volt, amik meg nem ismerte a szépséges Natasha Richardsont.

Az A-listás hollywoodi színész, Liam Neeson 2022 nyár elején ünnepelte a 70. születésnapját. Viszonylag nagy családba született, van három lánytestvére, Elizabeth, Bernadette és Rosaleen. Mindössze 9 éves volt, amikor elkezdett bokszolni, mivel tehetségesnek bizonyult, 17 éves koráig űzte, sok-sok győzelmet aratott. A középiskolai évek alatt a drámatagozat színésze volt, ekkor döntötte el, hogy erre a pályára lép. 1977-ben debütált a mozivásznon, ő alakította Jézust A zarándok útja című filmben, ezután olyan szuperprodukciókban láthattad, mint A misszió, a Schindler listája, A nyomorultak, az Igazából szerelem, illetve a Star Wars-, és Elrabolva-filmek.

Liam Neeson hűséges maradt Natasha Nichardsonhoz

Liam Neeson 1981-ben az Excalibur forgatásán szeretett bele a nála hét évvel idősebb színésznőbe, Helen Mirrenbe, akivel ezután pár évig jártak, a szakítás baráti volt, a mai napig jóban vannak.

A színész 1993-ban ismerkedett meg élete legeslegnagyobb szerelmével, a szépséges színésznővel, Natasha Richardsonnal, akivel első látásra egymásba szerettek. A dologgal csak egy probléma volt, Nat ekkor még valaki más, a producer Robert Fox felesége volt. A színésznő elvált és nem sokkal később összejött a sármos sztárral, akitől eleinte félt egy kicsit, hiszen nagy nőcsábász hírében állt akkoriban. Alig egy évvel később, 1994-ben kimondták a boldogító igent.

„Soha azelőtt nem volt olyan robbanékony és szenvedélyes kémiám egyetlen színésznővel sem a színpadon, mint akkor, amikor együtt játszottunk a Broadway színpadán az Anna Christie-ben” – emlékezett vissza arra az időszakra Liam Neeson. Annak ellenére, mekkora szenvedély volt köztük, a színész eleinte nem tudta kimutatni szeremének az érzéseit. Így történt, hogy a születésnapjára sikerült egy teljesen személytelen, szinte bántó üzenetet küldenie az ajándékkal.

„Hamarosan összefutunk. Sok szeretettel, Oscar!” – írta Liam.

Natasha erre érthető módon nagyon megharagudott és bátran megkérdezte, mégis milyen jövőre számíthat Neeson mellett. A színész ekkor mélyen magába tekintett és rájött, soha korábban nem volt még ennyire szerelmes. Két fiuk született, 1995-ben Micheál, 1996-ban pedig Daniel.

Évekig éltek boldogságban, 2009 márciusában azonban tragédia történt, az akkor csupán 45 éves Natasha egy síbalesetben olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy előbb kómába esett. Liam Neesonnek ekkor szörnyű döntést kellett meghoznia, csak akkor kapcsolhatták le a gépekről az agyhalott színésznőt, ha ő ezt aláírja. Megtette.

Liam Neeson azóta nagyon visszavonult életet él, szinte semmit sem lehet tudni a magánéletéről, az biztos, hogy komoly párkapcsolata nincs, sosem tudta túltenni magát Nat halálán.

„Vannak olyan időszakok, amikor hallom, ahogy kinyitja az ajtót. Mindig reménykedem abban, hogy őt fogom meglátni és meghallani” – mondta egy interjúban néhány éve.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik egyből újraházasodtak párjuk halála után

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

6 csillagjegy, akinek káoszba fordulnak a napjai május végén

Ezek a csillagjegyek komoly nehézségekkel fognak szembenézni a májusi telihold hatásainak köszönhetően. Ha azonban kitartanak, erősebbé válnak, mint valaha!

Kép
Stílus

10 alapdarab, ami 30 felett egy stílusos nő gardróbjából sem hiányozhat

Mutatjuk azokat az alapdarabokat, amiknek 30 felett ott a helye egy nő gardróbjában!

Kép
Életmód

Ismersz ezeknél jobb magyar rajzfilmeket?

Nosztalgiázunk kicsit a legjobb egész estés produkciók bűvkörében.

Kép
Életmód

Micsoda lista! Magyarok, akik díjat kaptak a cannes-i filmfesztivál Nagyjátékfilmek versenyén az elmúlt közel 80 évben

A cannes-i filmfesztivál nem szerénykedett magyar díjazottakban! Olyannyira, hogy most két részben mutatjuk be őket nektek. Íme az első rész!

Kép
Sztárok

Egy sokkoló titok, amit te sem tudtál Karl Lagerfeldről

Az 5 éve elhunyt Karl Lagerfeld életéből most sorozat készül, ám a premier előtt még leleplezünk néhány meglepő titkot a tervezőzseniről!

Kép
Életmód

7 betegség, amit az arcod jelezhet: többek, mint apró bőrhibák, súlyos gondra is utalhatnak!

A szem a lélek tükre – az arcunk, hajunk állapota pedig az az egészségünké. Bár nyilván nem így szól a mondás, mégis rengeteg igazság van benne. Ugyanis az a bőrünk, hajunk, szinte azonnal jelez, ha nincs valami rendben a szervezetünkkel. Eláruljuk, ezek az elváltozások pontosan mit jelentenek.