Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Híres aktivistákkal indult el a LEVI’S® BUY BETTER, WEAR LONGER kampánya

Híres aktivistákkal indult el a LEVI’S® BUY BETTER, WEAR LONGER kampánya
Forrás: PR

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Április 19-én indult a Levi’s® új “Buy Better, Wear Longer” névre hallgató tavaszi kampánya, amely felhívja a figyelmet közös felelősségünkre a ruházati termékek gyártásához és fogyasztásához kapcsolódó környezeti hatásokkal kapcsolatban.

Az inspiráló, változás mellett elkötelezett szereplőket — Jaden Smith, Xiye Bastida, Melati Wijsen, Xiuhtezcatl, Emma Chamberlain és Marcus Rashford MBE — felvonultató multi-platform kampány a Levi’s® minőségi, generációkon keresztül hordható ruhadarabok készítése iránti hosszútávú elköteleződését köti össze azzal a szenvedéllyel, amely a hat ikon és aktivista bolygónk jövője érdekében végzett munkáját jellemzi.

Kép
forrás: PR

“A Levi’s farmereket arra szántuk, hogy ne szezonokon, hanem generációkon keresztül viseljék őket. Ezért az is a célunk ezzel a kampánnyal, hogy bátorítsuk a vásárlókat a tudatosabb döntések meghozására a ruhaválasztásaik során: hordják hosszabb ideig az egyes darabokat, vásároljanak másodkézből, vagy hosszabbítsák meg ruháik élettartamát az üzleteinkben található Tailor Shop-ok segítségével,” mondta Jennifer Sey, Brand President. “A változás akkor jön el, ha mind közösen teszünk érte és örülünk, hogy együtt dolgozhatunk ezekkel az inspiráló, elkötelezett fiatalokkal a bolygóra gyakorolt együttes hatásunk csökkentése érdekében.”

A Buy Better, Wear Longer magába foglalja a Levi’s® folyamatos törekvéseit a még fenntarthatóbb gyártási folyamatok érdekében: az ambíciózus klíma- és vízfelhasználati célokat és a befektetést az olyan anyagokba és technológiákba, mint a Cottonized Hemp és a biopamut vagy a Water<Less® gyártás. A Levi’s® azon dolgozik, hogy csökkentse saját ökológiai lábnyomát és segítsen egy új környezetbarát ruházati ipar létrehozásában. Példaként, a Levi Strauss & Co. összes termékének 76%-a, és az összes Levi’s® alsó és Trucker dzseki 70%-a Water<Less® technológiával készül — bevezetése óta az új koptatási technikák és a vízvisszaforgatás segítségével több, mint 4 milliárd liter vizet takarítottunk meg és közel 10 milliárd liter vizet hasznosítottunk újra. Ezeket az újításokat elérhetővé tettük az iparág más szereplői számára is, hogy ők is átvehessék a vízfelhasználást csökkentő gyakorlatot.

Kép
forrás: PR

Látjuk, hogy a divattermékek gyártása és fogyasztása elérte a nem fenntartható szintet: 2000 és 2020 között a globális fogyasztás megduplázódott. Több ruhánk van, de kevesebbszer hordunk egy-egy darabot. És túl gyorsan meg is szabadulunk tőlük, majdnem feleannyi ideig tartjuk meg őket, mint 15 évvel ezelőtt. Ezért is fontos a “Buy Better, Wear Longer” — hogy lássuk, hogy mi mit tehetünk.

“Van egy különleges érzése annak, ha egy olyan farmert hordasz, amivel már sok mindenen túl vagytok együtt, vagy egy olyat, amit másodkézből szereztél be. Egy Levi’s farmer tovább tart és tovább tartja meg az értékét is. Ez a fizikai és érzelmi tartósság az, amit a minőségre és a dizájnra fókuszálva kínálni szeretnénk a vásárlóiknak.” — mondta Paul Dillinger, Product Innovation alelnök.

A Buy Better, Wear Longer kampány a Levi's® összes platformján látható lesz világszerte, hogy az üzenet minél több emberhez eljusson, és emlékeztetőként, hogy a fenntartható jövő az, amelyben a cégek és a vásárlók közösen gondolják újra a divatot. A következő hónapokban megosztjuk ezen inspiráló fiatalok történeteit és folyamatosan bemutatjuk azokat, akik egy befogadóbb és fenntarthatóbb holnapot képzelnek el számunkra.

Galéria / 9 kép

LEVI’S® BUY BETTER, WEAR LONGER kampányának legjobb darabjai

Megnézem a galériát

A Levi’s® magában foglalja a klasszikus amerikai stílust és lazaságot. Az 1873-as Levi Strauss & Co. Levi’s® farmernadrágja a divatvilág egyik legismertebb darabja lett, és népszerűsége generációk óta töretlen. A Levi’s® brand portfóliója folyamatosan bővül és arra törekszik, hogy úttörő szerepét megőrizve továbbra is innováció fémjelezze a nevét. Minőségi farmer ruhadarabjai és kiegészítői több mint 110 országban érhetők el, lehetőséget adva arra, hogy vásárlói megtalálják és kifejezzék egyéni stílusukat. További információért kérjük, látogassanak el a levi.com weboldalra.

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.