Ezt még Meghan sem merte volna bevállalni! Letícia spanyol királyné látványos ruhaválasztásával megtörte a családi hagyományt

Ezt még Meghan sem merte volna bevállalni! Letícia spanyol királyné látványos ruhaválasztásával megtörte a családi hagyományt
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Letícia spanyol királyné most igencsak megosztotta a közvéleményt.

Letícia spanyol királyné viszonylag ritkán képes ilyen vegyes reakciókat kiváltani stíluslépéseivel a nyilvánosság körében, ám most nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a merészebb darabbal sikerült egy kicsit felpaprikázni a kedélyeket.

VI. Fülöp spanyol király felesége a minap a Madriban található Teatro Real 2022-2023-as évadmegnyitóján járt, az operába szervezett jeles alkalomra pedig egy kivágott hátrésszel és fodros szegélyekkel gazdagított sötétkék midiruhát választott. Az 50 éves Letícia spanyol királyné kétségtelenül mesésen festett ebben a Miphai ruhában.

A rajongókat viszont erősen megosztotta a téma, sokan odavoltak a megjelenéséért, miközben azt is kiemelték, hogy milyen szépen kidolgozott és izmos a háta, mások viszont nehezményezték, sőt egyenesen illetlenségnek tartották, hogy ilyen sokat mutat meg magából a nyilvánosság előtt, hiszen ezzel megszegi a királyi család hagyományait.

És mutatjuk a darabot teljes valójában hátulról is!

Letícia spanyol királyné egyébként korábban is választott már olyan ruhát, ami bár diszkréten, de kivágott részleteket rejtett, és minden bizonnyal a jövőben is prezentál majd nekünk ilyen látványos és emlékezetes megjelenéseket.

Szerinted is illetlenség volt a királynénak ilyen ruhában érkeznie az operába?

Igen! Bármennyire is tetszik neki ez a darab, azért tisztelnie kellene a családi hagyományokat!
Nem, szerintem tökéletes választás volt és nincs vele semmi baj, elvégre 2022-t írunk!

Még talán Meghan Markle se vállalt volna be egy ilyen nyitott hátú kreációt, ám voltak olyan esetek még a Megxit előtt, amikor a sussexi hercegné is megszegte a királyi szabályokat!

Galéria / 8 kép

Ezeket a királyi szabályokat szegte meg Meghan Markle

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.