Leonardo DiCaprio különös megjegyzést tett Kate Winslet testére: ez pedig egész kapcsolatukra hatással volt

Kate és Leo
Forrás: Anthony Ghnassia/Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

A Titanic film párosa mind a rajongók körében, mind a szakmában népszerű együttest alkotnak, hiszen kettejük viszonya ékes példája a feltétel nélküli szeretetnek és elfogadásnak.

A történelmi hajó katasztrófáját bemutató filmben még egészen máshogy nézett ki az akkor huszonéves Kate Winslet és Leonardo DiCaprio. Ismeretségük akkor kezdődött és talán még ők sem gondolták, hogy a munkakapcsolatból Hollywood egyik legszilárdabb férfi-női barátsága alakul majd ki.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet édes, plátói kapcsolata azt bizonyítja, hogy valóban lehetséges tartós kapcsolatot ápolni a sztárvilágban. Persze jó példa erre Jennifer Aniston és Courteney Cox is, de egy férfi és egy nő esetén ez még különlegesebb dolog.

Egy érdekes tény a kötelékükkel kapcsolatban, hogy ezt részben megerősítette egy megjegyzés, amelyet DiCaprio tett Winslet testéről a Titanic ideje alatt. És ez az erőteljes kijelentés segített megváltoztatni a színésznő életszemléletét.

A gyönyörű és tehetséges, többszörösen díjnyertes színésznő is azon kapta magát akkoriban, hogy csak azért választották ki a szerepre, mert nem felel meg a társadalom „tökéletes test” normáinak. Mesélt arról, hogy fiatalabb korában beskatulyázták, és a színészet iránti szenvedélyével csúfolták, miközben a zaklatói azt mondták neki, hogy úgyis csak a „kövér lány” szerepeket kapja majd meg.

19 évesen ő is a bulvár kegyetlenség áldozata lett. Megosztotta interjúkban, hogy az újságok hogyan kommentálták a méretét, hogyan becsülték meg a súlyát, és hogyan számoltak be a feltételezett diétáiról. Kate amúgy sem túl szilárd önbizalma méginkább összetört, állandóan azon kattogott, hogyan is ítélik meg őt a külseje miatt, és, hogy elég jó tud-e lenni a csillogó Hollywoodban.

Leonardo DiCaprio akkor azt mondta neki:

Hidd el, nagyon fontos az, hogy pontosan olyan az alakod, amilyen.

Amikor megkérte rá, hogy fejtse ezt ki, Leo azt ecsetelte, hogy sajnos nagyon sok nő van, aki azt hiszi, csak akkor szerethető, elfogadható, és csak úgy lehet sikeres, ha az akkoriban sulykolt sovány ideált testesíti meg, ez pedig tragédiákhoz, önkínzáshoz és személyiségek lerombolásához vezet. Kate viszont egy élő példakép, aki tud tenni azért, hogy az emberek élete megváltozhasson.

Ettől a felfedezéstől kezdve Winslet gondolkodása is kibillent, szószólója lett a testpozitív kampányoknak, mindenhol megragadta az alkalmat, hogy felszólaljon az emberi sokszínűség és elfogadás mellett.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Gyönyörű tökéletlenség - Híres nők, akik átírták a szépség szabályait

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.