Leonardo DiCaprio különös megjegyzést tett Kate Winslet testére: ez pedig egész kapcsolatukra hatással volt

Kate és Leo
Forrás: Anthony Ghnassia/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A Titanic film párosa mind a rajongók körében, mind a szakmában népszerű együttest alkotnak, hiszen kettejük viszonya ékes példája a feltétel nélküli szeretetnek és elfogadásnak.

A történelmi hajó katasztrófáját bemutató filmben még egészen máshogy nézett ki az akkor huszonéves Kate Winslet és Leonardo DiCaprio. Ismeretségük akkor kezdődött és talán még ők sem gondolták, hogy a munkakapcsolatból Hollywood egyik legszilárdabb férfi-női barátsága alakul majd ki.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet édes, plátói kapcsolata azt bizonyítja, hogy valóban lehetséges tartós kapcsolatot ápolni a sztárvilágban. Persze jó példa erre Jennifer Aniston és Courteney Cox is, de egy férfi és egy nő esetén ez még különlegesebb dolog.

Egy érdekes tény a kötelékükkel kapcsolatban, hogy ezt részben megerősítette egy megjegyzés, amelyet DiCaprio tett Winslet testéről a Titanic ideje alatt. És ez az erőteljes kijelentés segített megváltoztatni a színésznő életszemléletét.

A gyönyörű és tehetséges, többszörösen díjnyertes színésznő is azon kapta magát akkoriban, hogy csak azért választották ki a szerepre, mert nem felel meg a társadalom „tökéletes test” normáinak. Mesélt arról, hogy fiatalabb korában beskatulyázták, és a színészet iránti szenvedélyével csúfolták, miközben a zaklatói azt mondták neki, hogy úgyis csak a „kövér lány” szerepeket kapja majd meg.

19 évesen ő is a bulvár kegyetlenség áldozata lett. Megosztotta interjúkban, hogy az újságok hogyan kommentálták a méretét, hogyan becsülték meg a súlyát, és hogyan számoltak be a feltételezett diétáiról. Kate amúgy sem túl szilárd önbizalma méginkább összetört, állandóan azon kattogott, hogyan is ítélik meg őt a külseje miatt, és, hogy elég jó tud-e lenni a csillogó Hollywoodban.

Leonardo DiCaprio akkor azt mondta neki:

Hidd el, nagyon fontos az, hogy pontosan olyan az alakod, amilyen.

Amikor megkérte rá, hogy fejtse ezt ki, Leo azt ecsetelte, hogy sajnos nagyon sok nő van, aki azt hiszi, csak akkor szerethető, elfogadható, és csak úgy lehet sikeres, ha az akkoriban sulykolt sovány ideált testesíti meg, ez pedig tragédiákhoz, önkínzáshoz és személyiségek lerombolásához vezet. Kate viszont egy élő példakép, aki tud tenni azért, hogy az emberek élete megváltozhasson.

Ettől a felfedezéstől kezdve Winslet gondolkodása is kibillent, szószólója lett a testpozitív kampányoknak, mindenhol megragadta az alkalmat, hogy felszólaljon az emberi sokszínűség és elfogadás mellett.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Gyönyörű tökéletlenség - Híres nők, akik átírták a szépség szabályait

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.