Hivatalos: Elhunyt Anne Heche, lekapcsolták a gépekről a filmcsillagot

Anne Heche
Forrás: Axelle/gettyimages

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő 53 évesen elhunyt!

Anne Heche-t hivatalosan agyhalottnak nyilvánították szerdán, tegnap este pedig végleg lekapcsolták a gépekről. A filmcsillag múlt hét pénteken autóbalesetet szenvedett Los Angeles-ben, amelynek következtében rendkívül súlyos fejsérülést és égési sérüléseket szenvedett. A tragikus eset után kómába került és lélegeztetőgépre rakták, az orvosok küzdöttek az életéért.

A családja és barátai nevében kiadott közlemény szerint Anne Heche, akit a Los Angeles-től északra fekvő West Hills kórház Grossman Burn Centerében ápoltak, „súlyos anoxikus agysérülést” szenvedett, amelyet az agy tartós oxigénhiánya okoz. Szerettei képviselője így nyilatkozott, még a színésznő hivatalos halála előtt:

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a kívánságokat és Anne felépüléséért mondott imákat, valamint köszönetet mondunk az elkötelezett személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t gondozták a West Hills-i kórház Grossman Burn Centerében. Sajnos balesete miatt Anne Heche súlyos, anoxikus agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában, kritikus állapotban van. Nem várható, hogy túléli.

Sajnos ez tegnap megtörtént, a színészvilág pedig gyászba borult, hiszen a színésznő a 90-es évek egyik legnépszerűbb sztárja volt, aki számos filmben mutatta meg tehetségét és humorát. Az 53 éves Anne Heche 90 mérföld/órás sebességgel ütközött neki egy háznak. A szervezetében kokaint és fentanilt is találtak. Agysérülése mellett a tüdeje is megégett, így csak azért tartották életben a gépekkel, hogy kívánságának megfelelően odaadhassa a szerveit másoknak, ezzel is segítve azokon, akiknek szükségük volt rá.

Anne Heche színésznőt többek között olyan filmekben láthattuk, mint a Tűzhányó, a Hat nap, hét éjszaka és a Toyboy – Selyemfiú a pácban. De a sorozatok világában is nagy sikert aratott. Olyan szériák sztárja volt, mint az Ally McBeal, az Everwood vagy a Kés/Alatt. 1991-ben pedig egy Emmy-díjjal is jutalmazták az Another World-ben nyújtott alakításáért.

Nyugodjon békében!

Galéria / 14 kép

Hollywoodi hírességek, akik elhunytak 2021-ben

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.

Kép
Életmód

5 foglalkozás, ami már 30 éves kor alatt is 1 millió forintot hozhat a kasszára havonta Magyarországon

Csábító lehet 1 millió forintot keresni havonta, máris mutatjuk, mihez kell érteni hozzá.