Hivatalos: Elhunyt Anne Heche, lekapcsolták a gépekről a filmcsillagot

Anne Heche
Forrás: Axelle/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő 53 évesen elhunyt!

Anne Heche-t hivatalosan agyhalottnak nyilvánították szerdán, tegnap este pedig végleg lekapcsolták a gépekről. A filmcsillag múlt hét pénteken autóbalesetet szenvedett Los Angeles-ben, amelynek következtében rendkívül súlyos fejsérülést és égési sérüléseket szenvedett. A tragikus eset után kómába került és lélegeztetőgépre rakták, az orvosok küzdöttek az életéért.

A családja és barátai nevében kiadott közlemény szerint Anne Heche, akit a Los Angeles-től északra fekvő West Hills kórház Grossman Burn Centerében ápoltak, „súlyos anoxikus agysérülést” szenvedett, amelyet az agy tartós oxigénhiánya okoz. Szerettei képviselője így nyilatkozott, még a színésznő hivatalos halála előtt:

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a kívánságokat és Anne felépüléséért mondott imákat, valamint köszönetet mondunk az elkötelezett személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t gondozták a West Hills-i kórház Grossman Burn Centerében. Sajnos balesete miatt Anne Heche súlyos, anoxikus agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában, kritikus állapotban van. Nem várható, hogy túléli.

Sajnos ez tegnap megtörtént, a színészvilág pedig gyászba borult, hiszen a színésznő a 90-es évek egyik legnépszerűbb sztárja volt, aki számos filmben mutatta meg tehetségét és humorát. Az 53 éves Anne Heche 90 mérföld/órás sebességgel ütközött neki egy háznak. A szervezetében kokaint és fentanilt is találtak. Agysérülése mellett a tüdeje is megégett, így csak azért tartották életben a gépekkel, hogy kívánságának megfelelően odaadhassa a szerveit másoknak, ezzel is segítve azokon, akiknek szükségük volt rá.

Anne Heche színésznőt többek között olyan filmekben láthattuk, mint a Tűzhányó, a Hat nap, hét éjszaka és a Toyboy – Selyemfiú a pácban. De a sorozatok világában is nagy sikert aratott. Olyan szériák sztárja volt, mint az Ally McBeal, az Everwood vagy a Kés/Alatt. 1991-ben pedig egy Emmy-díjjal is jutalmazták az Another World-ben nyújtott alakításáért.

Nyugodjon békében!

Galéria / 14 kép

Hollywoodi hírességek, akik elhunytak 2021-ben

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

A 10 legjobb romantikus film, ami 2023-ban érkezik a mozikba

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!

Kép
Stílus

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz 10 évet a korodból

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

Kép
Sztárok

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép
Stílus

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Kép
Sztárok

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.