Legyen Divat a Női Vezető! - Dintsér Andrea: „Mindig előre nézek, és azt keresem, hogy mi a megoldás, hogyan tudok továbblépni”

Legyen Divat a Női Vezető! - Dintsér Andrea: „Mindig előre nézek, és azt keresem, hogy mi a megoldás, hogyan tudok továbblépni”

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A Menedzserszövetség és az InStyle is kiemelt feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők fontos szerepére. 2022 tavaszán, második alkalommal kerül a magazin oldalaira a „Legyen Divat a Női Vezető!” kampány, ezúttal a Menedzserszövetség 43 női vezetőjének főszereplésével, akiknek gondolatairól többet megtudhatsz az online megjelenő mini interjúkból és videó üzenetekből.

Most Dintsér Andrea, a MVÜK Női Vezető Klubjának vezetője és a Yourstory.hu alapítója osztja meg tapasztalatait a női vezetői szerepkörről!

Kép

Mi a mottód?

Egy Maya Angelou idézet: "Az életet nem az határozza meg, hányszor vettél levegőt, hanem hány lélegzetelállító pillanatod volt!"– és még hozzátenném, hogy: …és hány ilyen pillanatot hoztál mások életébe.

Mit gondolsz, te minek, melyik tulajdonságodnak köszönheted, hogy vezetővé váltál?

Hittel és szívvel dolgozom, szorgalom, empátia, „run the extra mile”, „can do” attitűd, „híd” szerepre születtem: ösztönösen összekötöm, ami összevaló.

Ha egyetlen szóval kellene jellemezned vezetői stílusodat, mi lenne az?

Bevonó

Volt olyan vezető életedben, aki sokat segített a karriered építésében? Volt köztük női vezető?

Igen, egy svájci hölgy, Kathrin Schaeppi, aki a magyar és a regionális marketing igazgatói pozíciót töltötte be előttem. Kiválasztott az utódjának, és következetesen támogatott a vezetői készségeim, képességeim, karrierem építésében azért, hogy először át tudjam venni tőle a magyar iroda marketing igazgatói szerepét, majd az EMA praxisban dolgozhassam két évet 32 országgal, hogy nemzetközi tapasztalatot szerezzek és a regionális igazgatói pozíciót is átvegyem tőle, amikor nyugdíjba vonult. Ez utóbbi akkor történt, amikor várandós voltam a fiammal.

Van olyan társadalmilag fontos tevékenység, ami a munka és a család mellett kiemelt szerepet játszik az életedben?

Kiemelt fókuszom a hölgyvezetők pozíciójának erősítése, a női vállalkozók, startupperek támogatása. A HBLF cross-sector Y-mentoring programjának mentoraként is dolgozom, a United Way Magyarország kuratóriumának is tagja vagyok. Az iFempower nemzetközi programjában is támogattam fiatal hölgyvezetőket. Startupokat mentorálok, a Design Terminál, a Tőkeportál és a Startup Campus mentorcsapatában is aktív szerepet vállalok. Az Őrzők majd a Bátor Tábor jótékonysági futójaként beteg gyermekek gyógyulását is támogatom.

Ha voltak nehézségek, hullámvölgyek, mi segített átlendülni ezeken? Milyen tanácsot adnál ezen a téren a jövő női felsővezetőinek?

Mindig előre nézek, és azt keresem, hogy mi a megoldás, hogyan tudok továbblépni. Kitűzöm a célt, megtervezem a lépéseket és elindulok felé, hallgatok a megérzéseimre és figyelem, hogy az élet kiket és mit hoz mellém út közben. Hiszem, hogy mindenkinek és mindennek célja van az életünkben. Vegyük észre és értsük meg őket! Segített még, hogy sose hagytam abba a szakmai tanulást és az önismereti utamat. Nyitottan a világra, kíváncsian minden újra fejlődni akartam és akarok, amíg csak élek. A szeretteim, a barátaim, a csapatom, a coachom, és a mentorom is sok segítséget nyújtottak. Olyan emberek, akik másban erősek vagy jobbak, mint én, és akik tanácsaikkal, meglátásaikkal, vagy akár csak puszta létükkel támogattak. Vegyük jó emberekkel körül magunkat! A sport pedig örök orvosság. Futok a kutyáimmal, kajakozom, jógázom és golfozom. A naptárunkba véssük be a sport időpontjainkat, a hobbinkra szánt időt, fontos, hogy tiszteljük az énidőinket, és köré építsük az életünket.

A „Legyen Divat a Női Vezető!” kampány keretében, az InStyle magazin divatfotó-sorozatában résztvevő mind a 43 női vezető gondolatairól többet megtudhatnak az instyle.hu karrier rovatában március 8-tól megjelenő mini interjúkból és videó üzenetekből. Reméljük, hogy a Menedzserszövetség női vezetőinek tanácsai és tapasztalatai motivációt adnak a feltörekvő fiatal női generáció számára. A Menedzserszövetség vezetői elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás terén. A divatanyag minden oldalán egy női vezető az ARTYPICAL Nude by Nubu kollekció egyik különleges darabját viseli, segítve a márka céljait: a társadalom figyelmét ráirányítani a művészet támogatására és a másság elfogadására. A Menedzserszövetség sokszínűségi kampányának főtámogatója a FIAT500, támogatói a LeasePlan Hungária Zrt., az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., együttműködő partnerei a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., az Authentic Beauty Concept, a M·A·C Cosmetics és a Garmin.

Fotó: Pejkó Gergő Ruha: NUBU, Nude by Nubu, ARTYPICAL Nude by Nubu, Haj: Authentic Beauty Concept (Color Frame Salon), Smink: M·A·C Cosmetics, Óra: GARMIN

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Robert Pattinson is bevallotta! 8 film, amikben az intim jelenetek valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

Nem csak az alkohol káros! A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!