A 3 legjobb és legrosszabb alvó csillagjegy: te melyik csapatot erősíted?

A 3 legjobb és legrosszabb alvó csillagjegy: te melyik csapatot erősíted?
Forrás: Örökmozgó

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Gondoltad volna, hogy a csillagjegyed is befolyással lehet arra, mennyire vagy jó alvó? Ha nem, érdemes elolvasnod, mi az asztrológus véleménye!

Az elmúlt években több szó esett a jó alvás egészségügyi hatásairól, mint az ezeket megelőző két-háromszáz évben összesen, ezért nem csoda, ha te is extra fontosnak tartod, hogy reggelente tökéletes állapotban ébredj. Azt viszont tuti nem gondoltad volna, hogy ez nemcsak a szobahőmérsékleten vagy a matrackeménységen múlik, hanem a csillagjegyeden is.
Agyaltál már rajta, vajon miért vannak olyan emberek, akiknek amint párnát ér a feje már alszanak is? Ezzel szemben mások a meditációtól kezdve bármit kipróbálhatnak, akkor is nehezen szenderülnek álomba. Most egy asztrológus árulja el, ki a zodiákus három legjobb és legrosszabb alvója!

3 csillagjegy, akinek nem kell „jó éjt puszi” az alváshoz

Bika: A Bika híres arról, mennyire szereti élvezni az életet, legyen szó ételről, italról, szép holmikról vagy akár a pihenésről, lustálkodásról is. Éppen ezért ő az első helyezett, ha alvásról van szó, nála könnyebben és mélyebben senki nem képes relaxálni. Persze mindehhez megvannak a maga kellékei, mint az ágya mellé helyezett gyönyörű növények és indokolatlanul drága illatgyertyák.

Halak: A Halak akkor sincs teljesen ébren, amikor fényes nappal van és éppen a számítógépe előtt ül és látszólag dolgozik. Elég egyetlen pillanat és határtalan képzelőereje révén már egészen más világokban, dimenziókban jár. Csoda, hogy ő a Bika után a második legjobb alvó? Mivel rendkívül érzelmes, minden álma nagyon színes és reggel könnyedén visszaemlékszik rájuk.

Mérleg: A Mérleg egész életében a szépséget, harmóniát keresi, így van ez az alvással kapcsolatban is, ennek köszönheti, hogy ezen a „listán” ő lett a bronzérmes legjobb alvó. Imádja megadni magának azt, amire szüksége van, ez pedig nem más, mint egy forró esti ital, halk zene, majd nyolc teljes óra zavartalan pihenés.

3 csillagjegy, akik akkor sem alszanak, ha egy hete fent vannak

Kos: A Kos jelmondata akár az is lehetne, hogy: „Majd alszom, ha már meghaltam!”. E csillagjegy szülöttje állandó mozgásban van, olyan tűz van benne, ami miatt nagyon nehezére esik megállni és pihenni. Szerencséjére kevés alvással is kibírja, a munkája vagy a hobbija miatt képes akár 4 óra alvás után kiugrani az ágyból. Ami még meglepőbb, hogy üdének és frissnek tűnik.

Ikrek: Beszéljünk az Ikrek alvásrutinjáról? Ja, hogy az nincs neki! E csillagjegy szülöttjeinek olyan iramban és olyan folyamatosan jár az agya, hogy még akkor is képtelenek elaludni, amikor már a végkimerülés határán járnak. Nincs két ugyanolyan estéjük, képtelenek szabályokat kialakítani, egyszer csak azt veszik észre, hogy ásítoznak és már hajnali kettő is elmúlt.

Szűz: A Szűz azért tartozik a kimondottan rossz alvók csoportjához, mert fejben állandóan újabb „to do” listákat állít össze magának és szorongani kezd, ha ezeket nem teljesíti mielőtt ágyba bújna. Amikor pedig végre bebújik a takaró alá, elkezdi újra élni a napját, megkérdőjelezve aznap hozott döntéseit. Ő önmaga a legnagyobb és legkárosabb kritikusa.

Galéria / 12 kép

Csillagjegyed elárulja, melyik érzelmet a legnehezebb kifejezni számodra

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.