A 3 legjobb és legrosszabb alvó csillagjegy: te melyik csapatot erősíted?

A 3 legjobb és legrosszabb alvó csillagjegy: te melyik csapatot erősíted?
Forrás: Örökmozgó

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Gondoltad volna, hogy a csillagjegyed is befolyással lehet arra, mennyire vagy jó alvó? Ha nem, érdemes elolvasnod, mi az asztrológus véleménye!

Az elmúlt években több szó esett a jó alvás egészségügyi hatásairól, mint az ezeket megelőző két-háromszáz évben összesen, ezért nem csoda, ha te is extra fontosnak tartod, hogy reggelente tökéletes állapotban ébredj. Azt viszont tuti nem gondoltad volna, hogy ez nemcsak a szobahőmérsékleten vagy a matrackeménységen múlik, hanem a csillagjegyeden is.
Agyaltál már rajta, vajon miért vannak olyan emberek, akiknek amint párnát ér a feje már alszanak is? Ezzel szemben mások a meditációtól kezdve bármit kipróbálhatnak, akkor is nehezen szenderülnek álomba. Most egy asztrológus árulja el, ki a zodiákus három legjobb és legrosszabb alvója!

3 csillagjegy, akinek nem kell „jó éjt puszi” az alváshoz

Bika: A Bika híres arról, mennyire szereti élvezni az életet, legyen szó ételről, italról, szép holmikról vagy akár a pihenésről, lustálkodásról is. Éppen ezért ő az első helyezett, ha alvásról van szó, nála könnyebben és mélyebben senki nem képes relaxálni. Persze mindehhez megvannak a maga kellékei, mint az ágya mellé helyezett gyönyörű növények és indokolatlanul drága illatgyertyák.

Halak: A Halak akkor sincs teljesen ébren, amikor fényes nappal van és éppen a számítógépe előtt ül és látszólag dolgozik. Elég egyetlen pillanat és határtalan képzelőereje révén már egészen más világokban, dimenziókban jár. Csoda, hogy ő a Bika után a második legjobb alvó? Mivel rendkívül érzelmes, minden álma nagyon színes és reggel könnyedén visszaemlékszik rájuk.

Mérleg: A Mérleg egész életében a szépséget, harmóniát keresi, így van ez az alvással kapcsolatban is, ennek köszönheti, hogy ezen a „listán” ő lett a bronzérmes legjobb alvó. Imádja megadni magának azt, amire szüksége van, ez pedig nem más, mint egy forró esti ital, halk zene, majd nyolc teljes óra zavartalan pihenés.

3 csillagjegy, akik akkor sem alszanak, ha egy hete fent vannak

Kos: A Kos jelmondata akár az is lehetne, hogy: „Majd alszom, ha már meghaltam!”. E csillagjegy szülöttje állandó mozgásban van, olyan tűz van benne, ami miatt nagyon nehezére esik megállni és pihenni. Szerencséjére kevés alvással is kibírja, a munkája vagy a hobbija miatt képes akár 4 óra alvás után kiugrani az ágyból. Ami még meglepőbb, hogy üdének és frissnek tűnik.

Ikrek: Beszéljünk az Ikrek alvásrutinjáról? Ja, hogy az nincs neki! E csillagjegy szülöttjeinek olyan iramban és olyan folyamatosan jár az agya, hogy még akkor is képtelenek elaludni, amikor már a végkimerülés határán járnak. Nincs két ugyanolyan estéjük, képtelenek szabályokat kialakítani, egyszer csak azt veszik észre, hogy ásítoznak és már hajnali kettő is elmúlt.

Szűz: A Szűz azért tartozik a kimondottan rossz alvók csoportjához, mert fejben állandóan újabb „to do” listákat állít össze magának és szorongani kezd, ha ezeket nem teljesíti mielőtt ágyba bújna. Amikor pedig végre bebújik a takaró alá, elkezdi újra élni a napját, megkérdőjelezve aznap hozott döntéseit. Ő önmaga a legnagyobb és legkárosabb kritikusa.

Galéria / 12 kép

Csillagjegyed elárulja, melyik érzelmet a legnehezebb kifejezni számodra

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.