Kifogytál a sorozatokból? Az elmúlt évek 5 (szerintünk) legjobbját lehet, hogy még nem is ismered!

nick jonas,matt lauria,jonathan tucker,sorozat,mma
Forrás: DirecTv

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest

A hétvégén ugyan tökéletes kiránduló idő lesz, de ha mégsincs kedved kimozdulni, akkor mutatunk néhányat az elmúlt évek legszuperebb, mégis kevéssé ismert sorozataiból, amik elől garantáltan nem fogsz tudni felállni.

Kép
forrás: Pinterest

Fleabag

Az Amazon 6 részes minisorozata (március elején végre kijött a második évad is!) igazi egyben darálós - keserédes komédia, ami egy 30 körüli londoni lány életébe enged betekintést. A főhős a sztori közben sokszor kinéz a kamerába és úgy kommentálja az eseményeket, cinikusan és nyíltan osztva meg a nézővel a gondolatait az életről, amibe éppúgy beletartozik a maszturbálás és az análszex, mint a családjával való nehéz viszonya.

gif

A Fleabag főszereplője (a nevét nem tudjuk meg) vicces és szép, az élet mintha mégis folyton kicseszne vele. Ez eddig úgy hangzik, mint egy a sok tucat 30 körüli csajos film és sorozat közül, de hidd el, hogy sokkal több annál. Nevetsz, együtt érzel a főhőssel és közben úgy mardos a szomorúság és az együttérzés, hogy legszívesebben megölelnéd a képernyőt. A sorozat írója és főszereplője az a Phoebe Waller-Bridge, aki az HBO-s Megszállottak viadalának is írója és producere, szóval nagyon tud a csaj. Ja, és a Fleabag 100%-on áll a Rotten Tomatoes nevű oldalon, ami híres arról, hogy felhasználói mindent szétfikáznak.


Kingdom

A DirecTV sorozata az, ami miatt Nick Jonas úgy kigyúrta magát 2014 táján. A sorozat ugyanis MMA-sokról szól és Nick is egy ketrecharcost alakít ebben az egyébként elég kemény családi drámában, amelynek három (a második évadból van egy B is, tehát végülis négy) évada van.

nick jonas,jonathan tucker,frank grillo,sorozat
forrás: DirecTv

A sztori középpontjában a Navy St edzőterem és annak alapítója, az egykori MMA bajnok Alvey Kulina áll. Ne tévesszenek meg a csodásan kigyúrt férfitestek (Frank Grillo, Nick Jonas, Matt Lauria, Jonathan Tucker és a többiek emberfeletti munkát végeztek a forgatás kedvéért), ez nem egy Baywatch jellegű sorozat. Nehéz sorsok, gyakran nagyon rossz döntések, lefelé tartó spirálként tönkremenő életek és rengeteg izgalom vár rád, ha belekezdesz - az esztétikum csak kellemes ráadás.


Doktor Murphy

Az RTL Klub műsorán lehet, hogy már belefutottál a szériába, amely a második évadánál jár. A sorozat Dr. Shaun Murphyről szól, akit a gyerekszínészként megismert Freddie Highmore alakít. Shaun egy tehetséges ifjú sebész, aki nem mellesleg autista. Mégis egy elismert kórház rezidense lesz, így aztán nemcsak pozíciója, de mentális éllapota miatt is folyton bizonyítani kényszerül. A kórházas sorozat a műfaj már ismerős történetvezetésével operál, de ebben a főszereplők személyes sorsait is jobban megismerhetjük. Szívmelengető sorozat, melegen ajánljuk!


Happy Valley

Vagyis boldog völgy valójában egyáltalán nem boldog. A BBC remekbe szabott sorozata (a Netflixen is nézhető) a Nyugat Yorkshire-i Halifaxban játszódik, amely az iparosodás korában menő textilipari központ volt, mostanában azonban sokkal inkább azért happy a környék, mert az átlagnál kicsit többen drogoznak.

Sarah Lancashire, James Norton és a kis Rhys Connah a Happy Valleyben
forrás: Pinterest
Sarah Lancashire, James Norton és a kis Rhys Connah a Happy Valleyben

Ebben a kis angol városban (annyira azért nem kicsi, hogy mindenki ismerje egymást) és annak körzetében dolgozik Cathrine Cawood rendőrnő, akiről megtudjuk, hogy detektív volt, elvált, lánya pedig 18 évesen öngyilkos lett. Catherine első pillantásra egy cuki, 50 körüli szőke asszony, de valójában egy nagyon okos és kemény rendőr, aki elképesztő odaadással végzi munkáját és neveli lánya nemi erőszakből született fiát.

A sorozat középpontjában ő, egy nagyon rossz irányt vett emberrablás és persze a város lakói állnak, illetve az az egyetemes igazság, hogy tettei következményei elől nem menekülhet senki. Sajnos csak két évada van, egy álítólagos harmadikról pedig évek óta csak pletyka szinten beszélnek.


Love

Ez a szupercuki sorozat első blikkre egy tipikus romkomnak tűnhet, de csakúgy, mint a Fleabag, ez is teljesen eltér az átlagtól. Egy nagyon furcsa páros találkozását és kapcsolatának alakulását nézheted végig, amely csakúgy, mint a valóság, nem rózsaszín szemüvegen keresztül láttatik és telis-tele van nagyon is húsbavágó problémával.

love,netflix
forrás: Netflix

A két főszereplőt, Mickeyt és Gust sokszor utáljuk, sokszor imádjuk, de az biztos, hogy valamiféle érzelmet mindig táplálunk irántuk, hiszen bennük saját hibáinkkal, elbaltázott kapcsolatainkkal és gyarlóságainkkal szembesülünk. A Netflix sorozata mindenkinek ajánlott, aki élt már át szakítást vagy érezte úgy, hogy elveszítette élete fölött az irányítást.

Videók

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép
Életmód

Vedd komolyan a jeleket: 14 apró tünete annak, hogy a stressz már árt az egészségednek

A szervezetünk jelez, méghozzá időben, úgyhogy vedd komolyan te is!

Kép
Sztárok

A villanyt ők se hagyják égve! Avagy 5 meglepő dolog, amin még a királyi család is spórol

Annak ellenére, hogy a brit királyi családnak óriási vagyona van, bizony még az ő esetükben is előfordul, hogy bizonyos dolgokon muszáj spórolniuk... Nézzük, mi az, amire ők sem költenek szívesen.

Kép
Sztárok

Sztárok, akik nyitott kapcsolatban élnek

Vannak sztárok, akik azt vallják, a monogámia hosszú távon nem működik, ezért nyitott házasságban élnek.

Kép
Sztárok

Nem hiába imádjuk! George Clooney romantikus dolgot tett Amalért a vörös szőnyegen

A 2023-as év rengeteg sztárpár szerelmének hozta el a véget, ám ez George és Amal Clooney kapcsolatára szerencsére nem volt igaz.

Kép
Életmód

15 hihetetlen, de igaz történet borzasztó szomszédokról

Rossz szomszédság török átok – tartja a magyar mondás, melynek az az alapja, hogy a török hódoltság idején (1541-1699-ig) az Oszmán Birodalom ketté szelte a Nagy-Magyarország területét és a határvidéken lakóknak számolniuk kellett a török portyákkal, rablással, fosztogatással. Ha a töröktől nem is kell tartaniuk, a következő tizenöt történet legalább ilyen kellemetlen volt a megosztóinak, akik pokoli szomszédot kaptak, akik az őrületbe kergették a környezetüket.