Ugorj fejest a szerelembe! - Íme a legjobb romantikus filmek az HBO MAX kínálatából

Ugorj fejest a szerelembe! - Íme a legjobb romantikus filmek az HBO MAX kínálatából
Forrás: HBO MAX / Mielőtt megismertelek

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Romantikus filmekből sose elég, így ha már kifogytál az ötletekből, akkor HBO Max-os válogatásunknak segítségével még rátalálhatsz pár kincsre!

Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, mindenkinek jól tud esni az a kis melengető érzés, amit a szerelem bármely formája idéz elő. Ilyen például, ha látunk egy romantikus filmet. Az HBO Max kínálatában mindenféle romantikát megtalálsz, legyen az új és heves, a régi klasszikus, vagy akár teljesen váratlan.

A következő időszak minden szempontból a szerelemé, így összeszedtünk neked néhány romantikus filmet, amit mindenképp fel kell írnod a megnézendő filmek listájára. Tökéletesek egy bekuckózós randira, vagy egy magányosabb estére is.

Kattints a filmekért a galériánkra!

Galéria / 6 kép

A legjobb romantikus filmek az HBO Max kínálatából

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.