A tökéletes filmes estékhez - Íme a legjobb romantikus filmek a Disney+ kínálatából

A tökéletes filmes estékhez - Íme a legjobb romantikus filmek a Disney+ kínálatából
Forrás: Disney+ / Csillagainkban a hiba

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Akár egy vidám mesebeli szerelemre, akár egy igazi tragédiára vágysz, a Disney+-on megtalálod a neked való romantikus filmet!

Számtalan romantikus filmet ismerünk, és mindegyiknek másban rejlik a varázsa. De mégis mindben van egy közös vonás, mégpedig, hogy a két szív egyszer egymásra talál, és ha csak egy pillanatra is, de meglelik a boldogságot.

Az a pillanatnyi boldogság az, ami bennünk nézőkben is fellobbantja a lángokat, hiszen akkor igazán jó egy film, ha magával ragad, és teljesen beszippant. Most összegyűjtöttük neked a Disney+ streamingszolgáltató kínálatából azokat a romantikus filmeket, amiket egyszer mindenképp látnod kell. Mindegy, hogy egy filmes randiról, vagy én-időről van szó, ezekkel az alkotásokkal nem nyúlsz mellé, jöjjön hát a mi Disney+-os bakancslistánk!

Kattints a galériánkra, és válaszd ki a kedvenced!

Galéria / 6 kép

A legjobb romantikus filmek a Disney+ kínálatából

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.