Vesd bele magad a nyárba a Pepe Jeans Cocktail Edition hűsítő illataival!

Vesd bele magad a nyárba a Pepe Jeans Cocktail Edition hűsítő illataival!
Forrás: PR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Garantáltan imádni fogod!

Végre elérkezett a nyár, amit idén talán jobban is vártunk, mint eddig bármikor. Habár a tengerparti nyaralás jó eséllyel 2021-ben is sokak számára elmarad, a napsütés, a nyári illatok, a szabadban töltött idő és a barátokkal való találkozás garantáltan pozitivitást hoz majd mindenki életébe az otthon töltött hosszú hónapok után. Ám ha Te képzeletben mégis egy egzotikus nyaralásra repülnél, a Pepe Jeans Cocktail Edition frissítő koktélokat idéző illataival megteheted!

Tedd emlékezetessé Te is az idei nyarat!

A Pepe Jeans mindig is az optimizmusról és a pozitivitásról volt híres, amire most nagyobb szükségünk van, mint valaha. A márka idén az új, különleges Pepe Jeans Cocktail Edition illatduóval hív a várva várt nyár megérkezésének ünneplésére. A tengerpart és az egzotikus nyaralások illatát magukba záró koktélok egynyári frissítőként csatlakoznak a korábbi Pepe Jeans Life is Now és Celebrate párosokhoz.

Kép
forrás: PR

Az új illatpáros mindkét tagja a forró nyaralások hangulatába repít. A Pepe Jeans Cocktail Edition női illata trópusi gyümölcsös koktélként egy ragyogó nyári nap illatának minden jegyét magába zárja. Üvege egy elegáns kristálypoharat idéz, mely a naplemente sárga árnyalatából fokozatosan hajlik át a tengerparti napkelte tutti frutti pinkjébe. A Pepe Jeans Cocktail Edition férfi illata friss és egzotikus shakerként testesíti meg a citrusok tökéletes harmóniáját, melynek üvege a tengert idéző kékből vált a pálmafákra utaló zöldre.

Kép
forrás: PR

Tekintve, hogy az idei nyár sem a tengerpart nyaralásokról fog szólni, jogosan vágyhatunk valamire, ami a 2021-es nyarat emlékezetessé téve kárpótol minket. A Pepe Jeans egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő: Pool Party, azaz medencés buli. És mi is lehetne jobb szórakozás a forróságban, mint barátaink és frissítő koktélok társaságában a medence partján hűsölni? Ehhez pedig elengedhetetlen kellékek a Pepe Jeans Cocktail Edition hűsítő illatai! Persze, ha nincs medence a közelben, a koktélokról akkor sem kell lemondanod, ez a két illat a nyár minden egyes forró napján tökéletes, felfrissítő szövetségesed lesz!

Kép
forrás: PR

A limitált kiadású Pepe Jeans Cocktail Edition illatokat keresd a Marionnaud Parfümériákban és a Marionnaud webshopján!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!