Vesd bele magad a nyárba a Pepe Jeans Cocktail Edition hűsítő illataival!

Vesd bele magad a nyárba a Pepe Jeans Cocktail Edition hűsítő illataival!
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Garantáltan imádni fogod!

Végre elérkezett a nyár, amit idén talán jobban is vártunk, mint eddig bármikor. Habár a tengerparti nyaralás jó eséllyel 2021-ben is sokak számára elmarad, a napsütés, a nyári illatok, a szabadban töltött idő és a barátokkal való találkozás garantáltan pozitivitást hoz majd mindenki életébe az otthon töltött hosszú hónapok után. Ám ha Te képzeletben mégis egy egzotikus nyaralásra repülnél, a Pepe Jeans Cocktail Edition frissítő koktélokat idéző illataival megteheted!

Tedd emlékezetessé Te is az idei nyarat!

A Pepe Jeans mindig is az optimizmusról és a pozitivitásról volt híres, amire most nagyobb szükségünk van, mint valaha. A márka idén az új, különleges Pepe Jeans Cocktail Edition illatduóval hív a várva várt nyár megérkezésének ünneplésére. A tengerpart és az egzotikus nyaralások illatát magukba záró koktélok egynyári frissítőként csatlakoznak a korábbi Pepe Jeans Life is Now és Celebrate párosokhoz.

Kép
forrás: PR

Az új illatpáros mindkét tagja a forró nyaralások hangulatába repít. A Pepe Jeans Cocktail Edition női illata trópusi gyümölcsös koktélként egy ragyogó nyári nap illatának minden jegyét magába zárja. Üvege egy elegáns kristálypoharat idéz, mely a naplemente sárga árnyalatából fokozatosan hajlik át a tengerparti napkelte tutti frutti pinkjébe. A Pepe Jeans Cocktail Edition férfi illata friss és egzotikus shakerként testesíti meg a citrusok tökéletes harmóniáját, melynek üvege a tengert idéző kékből vált a pálmafákra utaló zöldre.

Kép
forrás: PR

Tekintve, hogy az idei nyár sem a tengerpart nyaralásokról fog szólni, jogosan vágyhatunk valamire, ami a 2021-es nyarat emlékezetessé téve kárpótol minket. A Pepe Jeans egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő: Pool Party, azaz medencés buli. És mi is lehetne jobb szórakozás a forróságban, mint barátaink és frissítő koktélok társaságában a medence partján hűsölni? Ehhez pedig elengedhetetlen kellékek a Pepe Jeans Cocktail Edition hűsítő illatai! Persze, ha nincs medence a közelben, a koktélokról akkor sem kell lemondanod, ez a két illat a nyár minden egyes forró napján tökéletes, felfrissítő szövetségesed lesz!

Kép
forrás: PR

A limitált kiadású Pepe Jeans Cocktail Edition illatokat keresd a Marionnaud Parfümériákban és a Marionnaud webshopján!

Videók

Kép
Életmód

A 10 legjobb romantikus film, ami 2023-ban érkezik a mozikba

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!

Kép
Stílus

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz 10 évet a korodból

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

Kép
Sztárok

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép
Stílus

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Kép
Sztárok

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.