Erre nem számítottunk: lecserélik az egyik szereplőt A Bridgerton család 3. évadában

Erre nem számítottunk: lecserélik az egyik szereplőt A Bridgerton család 3. évadában
Forrás: Netflix
Facebook
Twitter
Pinterest

Spoiler: az egyik női szereplőről van szó!

Az biztos, hogy A Bridgerton család az egyik legnépszerűbb sorozat jelenleg a Netflixen, az első két évad hatalmas sikere után pedig nem meglepő, ha egyértelmű, hogy jön a harmadik évad is. Persze lehet, hogy elsőre nem gondoltuk volna, hogy a második évad annyira le fog kötni minket, mint az első, hiszen az első évad után hamar kiderült, hogy minden nő kedvence, Regé-Jean Page nem vállalja a folytatást, és végleg kiszáll a sorozatból...

Persze a készítők okosak voltak, és pontosan tudták, hogy a rajongóknak mire van szükségük, Jonathan Bailey pedig abszolút jó választás volt a férfi szívtipró szerepére. Úgy tűnik azonban, hogy a harmadik évadban újabb változásokra kell számítanunk, kiderült ugyanis, hogy az egyik Bridgerton lányt lecserélik, és egy másik színésznő veszi át tőle a szerepet.

Nyugi, nem Daphnét vagy Eloise-t cserélték le, a váltás viszont így is meglepő: a Francesca Bridgertont játszó Ruby Stokes ugyanis végleg kiszáll a show-ból, a szerepét pedig egy másik színésznő, Hannah Dodd fogja átvenni a következő évadban.

A hírek szerint Rubynak rengeteg egyeztetési problémája volt, ugyanis főszerepet kapott a Netflix egy új produkciójában, a Lockwood & Co című sorozatában, ezért a továbbiakban erre szeretne teljes erejével koncentrálni.

Bal oldalon Ruby Stokes, jobb oldalon pedig Hannah Dodd.
forrás: Getty Images
Bal oldalon Ruby Stokes, jobb oldalon pedig Hannah Dodd.

Azért titkon reméljük, hogy a harmadik évad megjelenéséig már egy változás sem lesz A Bridgerton családban...

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 népszerűtlen vélemény a Bridgerton család 2. évadáról, amit nem bírunk tovább magunkban tartani

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok