A rajongókat sokkolta a felfedezés: Laura Dern valójában ennyi idős volt a Jurassic Park forgatásakor

A rajongókat sokkolta a felfedezés: Laura Dern valójában ennyi idős volt a Jurassic Park forgatásakor
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Laura Dern a fél világot sokkolta ezzel az igazából sose titkolt infóval.

Laura Dern igazi színészcsaládba született. Édesapját, Bruce Dernt olyan filmekben láthattad, mint az Ami sok, az sokk, a Nebraska, vagy az Aljas nyolcas. Édesanyját, Diane Ladd színésznőt pedig az Alice már nem él itt című film tette világhírűvé. Ilyen háttér mellett pedig kicsit sem meglepő az, hogy Laura már 6 éves korától filmekben szerepelt, amit az 1993-as Jurassic Parkig kisebb-nagyobb szerepek követtek. A színésznő tehát kimondottan régi motorosnak számított a szakmában, amikor megkapta Steven Spielberg ma már klasszikusnak számító filmjének női főszerepét.

Nemrég egy interjú során Laura Dern pedig sokkolta a rajongókat, akik maguk se gondolták volna, hogy kedvencük ennyire fiatal volt a film készültekor. A színésznő és az eredeti részben szintúgy főszerepet játszó Sam Neill, a június 9-én a hazai mozikban is debütáló Jurassic World: Világuralom kapcsán gondolták úgy, hogy felelevenítik a régi emlékeket, és ekkor hangzott el ez a sokak számára meglepő tény is az akkori forgatás kapcsán...

Laura igazán zsenge korú volt. Azt hiszem... 23?

- mesélte Sam Neill.

Amire a színésznő helyeslően bólintott, majd Sam folytatta a gondolatmenetet...

Ő már akkor is egy izgalmas színésznő volt, David Lynch filmekkel a háta mögött. Nem is volt meglepő, hogy felkérték erre a szerepbe. De én személy szerint teljesen értetlenül álltam a dolog előtt, amikor Steven megkeresett engem a szereppel. Nem értettem.

- mesélte.

Majd visszatért erre a bizonyos korkülönbség témára...

20 évvel vagyok idősebb Lauránál! Ami akkoriban egy teljesen elfogadott korkülönbség volt két főszerepet játszó férfi és nő között.

- mondta.
Kép
forrás: UIP-Duna Film

Sam Neill egyébként egészen a közelmúltig bele se gondolt ebbe a korkülönbség dologba, egészen addig, amíg szembe nem jött vele egy cikk „Vén szivarok és kislányok” címmel, amiben olyan színészeket mutattak be, mint Harrison Ford és Sean Connery, akik karrierjük során náluknál jóval fiatalabb színésznők mellett játszottak. Samet bár meglepte a dolog, de már elfogadta azt, hogy ő is a vén szivarok kategóriáját erősíti, annak ellenére, hogy Laurát sosem érdekelte ez a két évtizednyi különbség.

És ezt láttad?

Galéria / 8 kép

Akkor és most: így néznek ki ma az 1993-as Jurassic Park szereplői

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!