A rajongókat sokkolta a felfedezés: Laura Dern valójában ennyi idős volt a Jurassic Park forgatásakor

A rajongókat sokkolta a felfedezés: Laura Dern valójában ennyi idős volt a Jurassic Park forgatásakor
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Laura Dern a fél világot sokkolta ezzel az igazából sose titkolt infóval.

Laura Dern igazi színészcsaládba született. Édesapját, Bruce Dernt olyan filmekben láthattad, mint az Ami sok, az sokk, a Nebraska, vagy az Aljas nyolcas. Édesanyját, Diane Ladd színésznőt pedig az Alice már nem él itt című film tette világhírűvé. Ilyen háttér mellett pedig kicsit sem meglepő az, hogy Laura már 6 éves korától filmekben szerepelt, amit az 1993-as Jurassic Parkig kisebb-nagyobb szerepek követtek. A színésznő tehát kimondottan régi motorosnak számított a szakmában, amikor megkapta Steven Spielberg ma már klasszikusnak számító filmjének női főszerepét.

Nemrég egy interjú során Laura Dern pedig sokkolta a rajongókat, akik maguk se gondolták volna, hogy kedvencük ennyire fiatal volt a film készültekor. A színésznő és az eredeti részben szintúgy főszerepet játszó Sam Neill, a június 9-én a hazai mozikban is debütáló Jurassic World: Világuralom kapcsán gondolták úgy, hogy felelevenítik a régi emlékeket, és ekkor hangzott el ez a sokak számára meglepő tény is az akkori forgatás kapcsán...

Laura igazán zsenge korú volt. Azt hiszem... 23?

- mesélte Sam Neill.

Amire a színésznő helyeslően bólintott, majd Sam folytatta a gondolatmenetet...

Ő már akkor is egy izgalmas színésznő volt, David Lynch filmekkel a háta mögött. Nem is volt meglepő, hogy felkérték erre a szerepbe. De én személy szerint teljesen értetlenül álltam a dolog előtt, amikor Steven megkeresett engem a szereppel. Nem értettem.

- mesélte.

Majd visszatért erre a bizonyos korkülönbség témára...

20 évvel vagyok idősebb Lauránál! Ami akkoriban egy teljesen elfogadott korkülönbség volt két főszerepet játszó férfi és nő között.

- mondta.
Kép
forrás: UIP-Duna Film

Sam Neill egyébként egészen a közelmúltig bele se gondolt ebbe a korkülönbség dologba, egészen addig, amíg szembe nem jött vele egy cikk „Vén szivarok és kislányok” címmel, amiben olyan színészeket mutattak be, mint Harrison Ford és Sean Connery, akik karrierjük során náluknál jóval fiatalabb színésznők mellett játszottak. Samet bár meglepte a dolog, de már elfogadta azt, hogy ő is a vén szivarok kategóriáját erősíti, annak ellenére, hogy Laurát sosem érdekelte ez a két évtizednyi különbség.

És ezt láttad?

Galéria / 8 kép

Akkor és most: így néznek ki ma az 1993-as Jurassic Park szereplői

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.